EkonomiGenelTürkiye

Türk Eğitim-Sen’in Üzücü Kaybı: Mehmet Yaşar Şahindoğan’ın Vefatı

Türk Eğitim-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, uzun süredir savaştığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Şahindoğan’ın cenazesi yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.

Türk Eğitim-Sen’e Büyük Katkıları

Türk Eğitim-Sen’e ve eğitim camiasına büyük katkıları olan Şahindoğan’ın vefat haberi, tüm eğitim çalışanlarını derin bir üzüntüye boğdu. Türk Eğitim-Sen olarak, merhuma Allah’tan rahmet diliyor; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Uzun Süre Görev Yaptı

Sendikamızın kuruluşundan bu yana üye, Şube Başkan Yardımcısı, Şube Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Şahindoğan, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Talip Geylan’dan Taziye Mesajı

Taziye mesajında, Genel Başkanımız Talip Geylan, “Önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız, emektarımız, yol ve kader arkadaşımız Mehmet Yaşar Şahindoğan’ı kaybettik. Yaşar Başkanımız, amansız hastalığa uzun süredir sürdürdüğü mücadeleyi kaybederek vefat etti. Rabbim onu rahmetiyle kuşatsın. Bağımız sağolsun. Ailesine ve camiamıza sabırlar niyaz ediyorum. Cenazemiz yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.” dedi.

Türk Eğitim-Sen'in Üzücü Kaybı: Mehmet Yaşar Şahindoğan'ın Vefatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.