EkonomiGenelTürkiye

400 TL Para İadesi: Hesabınıza Anında Yatırılıyor!

**Garanti BBVA 400 TL Para İadesi Kampanyası**

Garanti BBVA, Türkiye’deki zorlu ekonomik koşullara uyum sağlamak için kampanyalarını bu doğrultuda oluşturmaya başlamıştır. Bankalar, doğrudan para iadesi kampanyalarına devam etmektedir. Garanti BBVA da bu tür bir kampanyayı başlatarak müşterilerine 400 TL para iadesi yapacağını duyurmuştur. Peki Garanti BBVA’nın 400 TL para iadesi kampanyasından kimler ve nasıl yararlanabilir?

**Garanti BBVA 400 TL İade Kampanyası Nedir?**

Garanti BBVA’nın 400 TL para iadesi kampanyası, son günlerin en avantajlı kampanyalarından biri haline gelmiştir. Kampanyaya göre, Garanti BBVA müşterileri, bu bankanın kartını akaryakıt alışverişi yaparken kullanmaları halinde 400 TL’ye kadar para iadesi alma hakkına sahip olacaklardır. Kampanya, 10 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek olup, müşteriler bu tarihe kadar para iadesi imkanından yararlanabileceklerdir.

**Kimler, Nasıl Para İadesi Alacaklar?**

Garanti BBVA’nın kampanya açıklamasına göre, 400 TL para iadesi imkanı, bankanın yeni müşterilerine sunulan bir avantajdır. Garanti BBVA Mobil uygulamasını cep telefonlarına indiren ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip ederek 31 Ağustos tarihine kadar ilk defa müşteri olanlar, YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya girerek kampanyaya katılabilirler. Paracard veya kredi kartlarıyla akaryakıt alışverişi yapan müşteriler ise bu bankadan para iadesi alma hakkını elde edebileceklerdir.

Kampanyaya katılan müşteriler, Garanti BBVA kartlarıyla ilk kez ve tek seferde yaptıkları akaryakıt harcamalarının yarısını iade alabileceklerdir. İade edilebilecek maksimum tutar 400 TL olacaktır. Örneğin, 800 TL akaryakıt harcaması yapan bir müşteriye 400 TL, 900 TL akaryakıt harcaması yapan bir müşteriye de 400 TL iade edilecektir. Ancak 700 TL akaryakıt harcaması yapan bir müşterinin iade tutarı 350 TL olabilecektir.

Para iadesinin nasıl yapılacağı da Garanti BBVA tarafından kampanya açıklamasıyla duyurulmuştur. Akaryakıt harcamalarını Paracard ile yapan müşterilerin ödülleri, Paracard’ın bağlı olduğu vadesiz TL mevduat hesaplarına yüklenecektir. Kredi kartıyla harcama yapan müşterilerin ödülleri ise kredi kartlarına yüklenecektir.

Garanti BBVA’nın 400 TL para iadesi kampanyasıyla belirtilen şartları karşılayan müşteriler, akaryakıt harcamalarına 400 TL’lik destek sağlamış olacaklardır. Bu destek sayesinde akaryakıt zamlarının bir kısmı da telafi edilmiş olabilecektir.

400 TL Para İadesi: Hesabınıza Anında Yatırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.