EkonomiGenelTürkiye

8.000 TL’lik Piyango SSK, BAĞKUR, 4C Emeklisine Sürpriz! Sabah 08.30’da Açıklandı!

Emekli Maaşları için Yüksek Promosyon Fırsatları!

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, aylık 3.000 TL’den başlayan emekli maaşı alana, 10.000 TL ve üzeri aylık alanlara kadar olanlar için 5.000 TL’ye kadar promosyon fırsatları sunuyor.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara, 6.750 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuyor. Bu promosyon, emeklilere maddi anlamda destek sağlamayı hedefliyor.

QNB Finansbank

QNB Finansbank, 8.000 TL’ye kadar nakit promosyon veriyor. Ayrıca CardFinans kredi kartı kullanıcılarına yıllık 1.200 TL indirim avantajı sunarak finansal kazançlarını artırıyor.

Akbank

Akbank, 3.000 TL üzeri emekli maaşı alanlara, toplamda 10.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi sunuyor.

Yapı Kredi

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik 9.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi sunuyor. Bu promosyon, emeklilere maddi kolaylık sağlama amacını taşıyor.

İş Bankası

İş Bankası, ilk emekli maaş ödemesini İş Bankası’na taşıyan veya burada tercih eden emeklilere, 7.500 TL’ye kadar nakit ödeme yapma fırsatı sunuyor.

Promosyon Alırken Dikkat

Emekliler, banka seçerken promosyon kampanyalarına da dikkat ediyor. Özellikle ilk maaşı alacak olanlar, yüksek promosyon veren bankaları tercih ediyor. Ancak emeklilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Yüksek promosyonlar karşılığında bankalar, bazı ürünlerinin de kullanılmasını isteyebilir. Emeklilerin promosyonla ilgili bilmesi gerekenler şunlar:

Hangi Emekliler Promosyon Alıyor?

Emekli maaşı bağlanan herkes, bir banka seçerek promosyon almaya hak kazanıyor. Eski ve yeni tüm emeklilerin bu haktan yararlanma şansı bulunuyor.

Promosyon Aldıktan Sonra 3 Yılı Dolanlar Ne Yapacak?

3 yılı dolduran emekliler, yeni bir promosyon alma hakkına sahip oluyorlar. Bu durumda, mevcut banka ile görüşerek yeni promosyon miktarını alabilir veya isteyen bankasını değiştirebilir.

Aynı Bankada Kalmak Mecburi mi?

Promosyon süresi dolan emekliler, istedikleri bankayı seçerek ikinci promosyonlarını alabilirler. Süre dolmadan da banka değiştirme işlemi gerçekleştirilebilir. Eğer kredi kullanılmamışsa, kalan sürenin promosyonu iade edilip ayrılabilir. Ancak kredi kullanan emekliler, kredi bitene kadar banka değişikliği yapamazlar.

Maaş Alan Banka Nasıl Değiştirilir?

Maaşın yatırılması istenen bankanın bir şubesine başvurmak yeterlidir. Bunun dışında e-Devlet üzerinden de banka ve şube seçimi kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu işlem için herhangi bir ekstra işlem yapmaya gerek bulunmamaktadır.

Yeni Emekli Olan Birisi Ne Yapacak?

Yeni emekli olan birisi, ilk maaşını aldığı banka ile veya başka bir banka ile sözleşme yaparak promosyonunu alacaktır. Ardından 3 yıllık süre başlayacak.

8.000 TL'lik Piyango SSK, BAĞKUR, 4C Emeklisine Sürpriz! Sabah 08.30'da Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.