EkonomiGenelTürkiye

“Sıfır Araç Alanlara Müjde! 25.000 TL’lik Benzin Motorin Hediye Çekiyle Akaryakıt Bedava!”

Sıfır Araç Alanlara Müjde! 25.000 TL Benzin Motorin Hediye Çeki Verilecek Akaryakıt Bedavaya Gelecek

Sıfır araç alanlara müjde! 25.000 TL benzin motorin hediye çeki verilecek akaryakıt bedavaya gelecek başlıklı bu makale, Citroen’in yeni kampanyasını duyurduğu Eylül ayına özel bir haberdir. Bu makalede, sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik sunulan seçenekler ve Citroen’in benzin ve motorin hediye çeki kampanyası hakkında bilgiler yer almaktadır.

Sıfır Araç Kampanyaları Gaza Bastı! Citroen 25 Bin TL Yakıt Kartı Hediye Ediyor

Son dönemde araç fiyatlarının yükselmesi, dar ve orta gelirli vatandaşların araba sahibi olmasını zorlaştırmıştır. Peşin alıma yetişmeyen kişilerin tercihi genellikle krediler olmuştur. Ancak taşıt kredisi faiz oranlarının sert bir şekilde yükselmesinin ardından vatandaşlar araç alamaz hale gelmiş ve araç satış rakamlarında uzun bir süre sonra düşüş yaşanmıştır.

Bu dönemde sıfır araba markaları kampanya yarışına girmiş ve Citroen de bu kampanyalardan birini duyurmuştur. Citroen’in kampanyası kapsamında Citroën Ami, Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C4, Citroën Elektrikli ë-C4, Citroën C4 X, Citroën Elektrikli ë-C4 X, Citroën C5 Aircross, Berlingo Kombi, Jumpy Spacetourer ve Jumper modellerinde çeşitli vadeler ve faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunulmaktadır. Bu kampanyaya özel olarak Citroen C4 X modelini tercih eden kişilere ise 25 bin TL’lik yakıt çeki hediye edilmektedir. Bu sayede sıfır araç alan kişiler, benzin ve motorin alışverişlerinde bedava akaryakıt alma imkanına sahip olacaklardır.

Citroen’in yeni kampanyasıyla ilgili detaylara ulaşmak için Citroen Yetkili Satıcıları ile iletişime geçebilirsiniz. Bu kampanya, 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerlidir.

MB Faiz Artırdı, Bankalar Harekete Geçti! 1 Ekim’den İtibaren Kredi Kartlarında Büyük Değişiklik Yapılacak

14 Banka Son Dakika Duyurdu! Türk Lirası Hesabı Açanlara 33.315 TL Ödeme Yapılacak

0,99 Faizle Acil İhtiyaç Kredisi Verilecek! Aylık Sadece 2.613 TL Taksitle Dosya Masrafsız Kredi

Bu kampanya ile Citroen, sıfır araç alan kişilere büyük bir avantaj sunmaktadır. 25 bin TL’lik yakıt çeki hediyesi, akaryakıt masraflarının bir kısmını karşılamak adına önemli bir fırsat olabilir. Siz de sıfır araç almayı düşünüyorsanız, Citroen’in yeni kampanyasını değerlendirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.