EkonomiGenelTürkiye

İl Özel İdaresi 20 Personel Alımı İçin Başvurular Başladı

Personel Alımı İş İlanları

İl Özel İdaresi bir güncel ilanda bulundu. Kurum 2 Harita Mühendisi, 2 Düz İşçi, 1 Çevre Mühendisi, 2 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Harita Teknikeri, 1 Maden Mühendisi, 2 Makine Mühendisi,1 Aşçı, 1 Operatör, 7 İnşaat Mühendisi olmak üzere 10 farklı kadroda toplam 20 daimi personel alımı yapacağı açıklamasında bulundu. Kamupersonelinessay.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarına sunuldu.

Kamu Personeli Alımı İş İlan Kriteri

Elektrik Elektronik Mühendisi alımı için adayların mühendislik bölümü diplomasına sahip olmaları ve Kamu Personel Seçme Sınavı P-3 puanı minimum 60 almış olmaları gerekmektedir.

Aşçı alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına ve aşçılık usta belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Çevre Mühendisi alımı için adayların çevre mühendisliği bölümünden diplomaya sahip olmaları ve KPSS P-3 puanı minimum 60 almış olmaları gerekmektedir.

Operatör alımı için adayların operatörlük belgesine ve ilköğretim diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Harita Mühendisi alımı için adayların harita mühendisi bölümü diplomasına sahip olmaları, minimum 3 yıl deneyime sahip olmaları ve ilanda belirtilen başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Makine Mühendisi alımı için adayların KPSS puanı en az 60 almış olmaları ve ikametgâh adresi olarak Ağrı ilinde en az 6 aydır yaşıyor bulunmaları gerekmektedir.

Harita Teknikeri alımı için adayların KPSS puanı en az 60 almış olmaları gerekmektedir.

Maden Mühendisi alımı için adayların maden mühendisliği bölümü diplomasına sahip olmaları ve KPSS puanı minimum 60 almış bulunmaları gerekmektedir.

İnşaat Mühendisi alımı için adayların KPSS puanı minimum 60 almış olmaları ve inşaat mühendisliği diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Düz İşçi alımı için adayların kamyon kullanabiliyor olmaları gerekmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuru Tarihi ve Şekli

Personel alımı için adaylar başvurularını 11 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını kılavuzda yer alan adrese şahsen istenilen belgelerle yapacaklardır. Alımlar Ağrı İl Özel İdaresi bünyesinde yapılacak olup; Ağrı iş ilanları olarak sunulmuştur.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İl Özel İdaresi 20 Personel Alımı İçin Başvurular Başladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.