EkonomiGenelTürkiye

Hemen teslim! Renault fabrika garantili 2.el araçlar, 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla. Ford, Opel, Fiat, Citroen, Volkswagen da mevcut.

Renault Fabrika Çıkışlı 2. El Araçlar Hemen Teslim! – Türkiye’nin en popüler otomobil markalarından biri olan Renault, araba sahibi olmak isteyen müşterilere yeni bir seçenek sunuyor.

Renault Fabrika Garantili Satılık 2. El Araçlar

Renault, resmi internet sitesi aracılığıyla hemen teslim edilebilecek fabrika garantili 2. el araçların ilanlarını yayımladı. “96 nokta kontrolü” adı verilen özel bir testten geçirilen araçların motor, mekanik, kaporta ve boya gibi bölümlerinin durumu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Uzman ekipler tarafından tespit edilen bakım ve onarım ihtiyaçları da giderilerek, araçlar yeniden satışa sunuldu.

Uygun Fiyatlarıyla Dikkat Çeken Araçlar

Yayımlanan ilanlarda başka markalara ait birçok araç da uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Örneğin, 1998 model Ford Fiesta 230 bin TL’ye, Renault R5 modeli 249 bin 900 TL’ye ve 2012 model Renault Kangoo Express modeli 275 bin TL’ye satılıyor.

Renault 2. El Araç Başvurusu Nasıl Yapılır?

Renault’un 2. el araç ilanlarına başvurular, resmi internet sitesinde yer alan yetkili bayilere yapılmaktadır. Araçlar hemen teslim edilebilmekte olup, satışlar yetkili bayiler aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Hemen teslim! Renault fabrika garantili 2.el araçlar, 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla. Ford, Opel, Fiat, Citroen, Volkswagen da mevcut.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.