EkonomiGenelTürkiye

31 Ağustos’a Kadar Yetişen Sadece O Modelde Hemen Teslim 8.500 TL Taksitle Sıfır Araç Satışı

**31 Ağustos’a kadar yetişen alacak! 8.500 TL taksitle hemen teslim sıfır araç satışı sadece o modelde** – Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler fiyatlarda yaşanan yükselişlere yetişmekte zorlanırken sıfır araç almak isteyelere Ağustos ayı kampanyaları açıklandı.

Belki fiyatlar düşer umudu ile Ağustos ayını bekleyen kişiler sıfır araç fiyatlarına gelen zamlar nedeni ile mağdur olurken sıfır araç almak isteyenlere taksitle ödeme imkanı sunuldu. Citroen tarafından açıklanan kampanya ile aylık 8.500 TL taksitle sıfır araç satışı başladı.

**AYLIK 8.500 TL TAKSİTLE SIFIR ARAÇ SATIŞI BAŞLADI!**

Türkiye’de yükselen döviz kuru ve enflasyon araç fiyatlarında da rekor artışlara neden olurken sıfır araç sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Citroen yeni kampanyasını duyurdu. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada Citroen My Ami modelinde geçerli olmak üzere yeni fırsat ilan edildi.

2023 model Ami One Electric modelinde geçerli olmak üzere satış fiyatı 369 bin Tl olarak ilan edilirken bu modeli almak isteyen kişilere taksit seçeneği de sunuldu. Hemen teslim olarak satılan ve an itibari ile stok sorun bulunmayan 2 kişilik elektrikli araç modeli Citroen Ami için 24 ay vadeli 150 bin TL kredi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarı ise 8 bin 500 TL olarak gerçekleşecek.

**CİTROEN AMİ MODELİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?**

Türkiye’nin 18 yaş altı ilk aracı olan Citroen Ami modeli 16 yaş ehliyeti ile de kullanılabiliyor. Araç elektrikli araba sınıfında yer alırken 2 kişilik kapasitesi ile hizmet veriyor.

4 saat içerisinde evdeki priz ile bile şarj olabilen Citroen Ami 75 km menzili ile şehir içi ulaşımda pratik ulaşım hizmeti sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.