EkonomiGenelTürkiye

660 TL’lik Akaryakıt Hediyesiyle Araç Sahiplerine Müjde!

Petrol Ofisi’nden Araç Sahiplerine 660 TL Akaryakıt Hediyesi!

Petrol Ofisi, Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte araç sahiplerine özel kampanyalar sunarak yakıt maliyetini azaltma fırsatı sunuyor. Şirketin son duyurusu ise 660 TL’ye kadar akaryakıt hediyesi verileceği yönünde.

Akaryakıt Hediyesi Nasıl Alınır?

Petrol Ofisi, akaryakıt hediyesini alma yöntemi ve kampanya koşullarını açıkladı. Araç sahiplerinin öncelikle Petrol Ofisi’nin mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Mobil uygulama üzerinden kayıt yaptıran müşteriler, kullanacakları kampanyayı seçebilirler. Böylelikle tek seferde 165 TL’ye kadar ve toplamda 660 TL’ye kadar akaryakıt hediyesi kazanabilirler.

Müşteriler, mobil uygulama üzerinden harcama planlarına göre katılmak istedikleri kampanyayı seçebilirler. Sonrasında, Positive Card üyesi oldukları Petrol Ofisi istasyonlarından mobil uygulamada kaydedilen araç plakası veya Positive Card üzerinden akaryakıt alımlarını gerçekleştirebilirler. Böylece, akaryakıt hediyesi kazanma koşullarını yerine getirmiş olurlar.

Petrol Ofisi, akaryakıt hediyesi kampanyası kapsamında; tek seferde 600 TL ve üzeri yapılacak akaryakıt alımlarına 30 TL, 1.500 TL ve üzeri akaryakıt alımlarına 75 TL, 3.200 TL ve üzeri akaryakıt alımlarına 165 TL yakıt hediyesi sunmaktadır.

Hediye yakıt kazanma imkanından 4 farklı alışverişte yararlanabilirsiniz. 4 defa akaryakıt hediyesi kazanan müşteriler, kampanyadan daha fazla yararlanamazlar. Kazanılan hediye yakıt, en geç 24 saat içinde müşterinin kartına yüklenmektedir. Kampanya, 5 Ekim tarihine kadar devam edecektir.

660 TL'lik Akaryakıt Hediyesiyle Araç Sahiplerine Müjde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.