EkonomiGenelTürkiye

Zamlar yüzünden büyük mutfak tüpü fiyatları 870 TL seviyesine çıktı!

Büyük Mutfak Tüpü Yeni Zam Haberiyle 870 TL Oldu!

Zam furyası artık her alana yayılmış durumda. Mutfak maliyetleri zaten çarşı pazara düşen zam ateşiyle rekor seviyelere ulaşırken şimdi bir de mutfak tüplerine zam geldiği haberi duyuruldu.

Mutfak Tüpüne Yeni Zam Haberi Duyuruldu!

LPG otogaz fiyatlarına yapılan zamın ardından tüp fiyatlarına da zam geldi. Mutfaktaki tenceresini kaynatmak isteyen vatandaşlar artık daha zor durumda. Büyük mutfak tüpü fiyatı 550 TL’ye kadar yükseldi.

Piknik tüpleri olarak da bilinen küçük mutfak tüplerinin fiyatı bile 104 TL’ye kadar çıktı. Büyük mutfak tüpleri veya halk arasındaki adıyla büyük tüpler de zamdan nasibini aldı. Büyük mutfak tüpü almak isteyenlerin ödemesi gereken fiyat ise 550 TL olarak belirlendi. Bu fiyat, boş tüp verenler için geçerlidir.

Tüpü olmayan veya boş tüpünü vermeyi istemeyen kişilerin ödemesi gereken depozito ücreti ise 320 TL olarak uygulanacaktır. Toplamda ise 870 TL tahsil edilecektir. Bu rakam illere göre değişiklik gösterebileceğinden dolayı, satın almadan önce il bazında sorgulama yapmanızı öneririz.

En Ucuz Mutfak Tüpü Hangi Markada ve Büyük Mutfak Tüpü Kaç TL?

Tüp fiyatları markalara göre değişiklik göstermektedir. İpragaz, müşterilerine App uygulaması aracılığıyla indirimli satış fırsatı sunmaktadır. Uygulama üzerinden sipariş veren kişilere depozito ücreti hariç 455 TL’ye satış yapılmaktadır.

Zamlar yüzünden büyük mutfak tüpü fiyatları 870 TL seviyesine çıktı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.