EkonomiGenelTürkiye

10 Bin Sürekli Kamu Alımı İş İlanları İŞKUR’da

Kamuya 10 Bin Sürekli Alımı İlan Duyurusu

Kamuya 10 bin sürekli işçi alımı için aşağıdaki kurumlar başvuruları kabul edecektir:

• Mersin Üniversitesi,
• İstanbul / Zeytinburnu Belediye Başkanlığı,
• Kayseri Üniversitesi,
• Çorum Hitit Üniversitesi,
• Erzurum Büyükşehir Belediyesi,
• Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO).

Personel Alımı Başvuru Şartları

Mersin Üniversitesi 7 Personel Alımı İlan Duyurusu

Mersin Üniversitesi, 1 kıdemli web yazılım uzmanı, 1 web yazılım uzmanı, 1 veri tabanı yönetim uzmanı, 1 mobil yazılım uzmanı, 1 ağ uzmanı, 1 sistem yöneticisi ve 1 bilgi güvenliği uzmanı unvanlarında işçi alımı yapacaktır. Başvurular 2 Ağustos 2023 – 6 Ağustos 2023 tarihleri arasında şahsen kabul edilecektir. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İstanbul / Zeytinburnu Belediyesi Kamu Personeli Alımı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 3 farklı unvanda 6 kamu personeli alımı yapacaktır. Bu alımlar KPSS puanına dayanmaktadır ve 2 tahlil, 2 veznedar ve 2 bilgisayar işletmeni pozisyonlarına atanacaklardır. 2022 yılındaki KPSS sınavından P – 3 puan türünde en az 70 puan almanız gerekmektedir. Ayrıca başvuruları yalnızca ilgili bölümlerinden lisans derecesine sahip olanlar yapabilir. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kayseri Üniversitesi 32 Memur Alımı İlan Duyurusu

Kayseri Üniversitesi, KPSS puanı esasına göre büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli gibi kadrolara alım yapacaktır. Başvurular 1 Ağustos ve 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında online olarak kabul edilecektir. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Çorum Hitit Üniversitesi İşçi Alımı Detayları

Çorum Hitit Üniversitesi, en az KPSS 50 taban puanına sahip ve lise mezunu adaylardan 10 temizlik personeli ve 5 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. Başvurulara 36 yaşından gün almamış kadın ve erkek adaylar başvurabilir. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Büro Personeli Alımı

Erzurum Belediyesi, 5 yıl deneyime sahip adaylardan büro personeli alımı yapacaktır. Hızlı klavye kullanımında yetenekli olmanız beklenmektedir. Başvuruları başlamış olup son başvuru tarihi 7 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Devlet Personeli Alımı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), KPSS 60 puanına göre jeoloji mühendisi, jeofizik mühendisi, elektrik mühendisi, petrol ve doğalgaz mühendisi, makine mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, malzeme mühendisi ve uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aşağıdaki cep uygulamamızı indirerek ilanlardan anlık haber alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.