EkonomiGenelTürkiye

Son Dakika: Ünlü Şarkıcının Üzücü Haberi Sevenleri Derinden Etkileyecek!

Demet Akalın’ın Kazazedesi olduğu Tekne Kazası

Demet Akalın, Yalıkavak’ta gerçekleşen konserine yetişmek üzere bindiği teknenin kayalıklara çarpması sonucu korkunç bir kaza atlattı. Hızla su alan tekneden son anda kurtulan ünlü şarkıcı, yaralanan bacağını sosyal medya hesabından paylaştı.

“ALLAH BETERİNDEN KORUSUN”

Kaza esnasında başını çarparak şişen Akalın’ın bacağından da yaralandığı ortaya çıktı. Şarkıcı, instagram hesabından yaptığı paylaşımda bacağını göstererek, “2023 izi bıraktı tekne kazası. Allah beterinden korusun” ifadelerini kullandı.

BATAN TEKNEDEN SON ANDA KURTULMUŞTU

Demet Akalın, tekne kazasından saniyelerle kurtulduğunu belirterek yaşadığı korku dolu anları paylaştığı videoda şunları anlattı: “Endişelenmeyin, iyiyim. Sadece yüzümde bir şişlik var. Çok kötü bir tekne kazası yaşadık. Tekne iskeleye girerken birden batmaya başladı. Gerçekten nasıl sağ salim kurtulduğumuzu hala anlamış değilim. Sanırım bize verilen bir şans var. Konserime yetişmek için arabayla gelmiştik ve seyir halindeyken bu kaza gerçekleşti. Ambulans çağırdık ancak uzun bir süre beklememize rağmen gelmedi. Bir arkadaşımızın parmakları ezildi ve bir eczane yardım etti. Yalıkavak Marina’da iskeleye bir ışık koyabilselerdi, insanlar böyle travmatik deneyimler yaşamazdı. Kurtarılmamıza sebep olan tekne servis botuna tesadüfen denk geldik. Bu çocuklara Allah razı olsun.”

Son Dakika: Ünlü Şarkıcının Üzücü Haberi Sevenleri Derinden Etkileyecek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.