EkonomiGenelTürkiye

“Devam Eden Renault Clio Kampanyasıyla Şimdi 421.400 TL’ye İndirim Fırsatı!”

ÖTV’SİZ OTOMOBİL KAMPANYASI VE NASIL ALINIR?

Sıfır kilometre otomobil piyasasında kampanyalar adeta birbirleriyle çarpışmaya başladı. Otomobil firmaları satış rakamlarını yükseltebilmek için her imkanı değerlendirmeye başladılar. Son 2 yıldır tok satıcı pozisyonunda olan firmalar artık müşterileri çekmek için tüm imkanlarını seferber ediyorlar. Bunun için pek tercih edilmeyen ÖTV’siz satışlar için bile kampanyalar yapılmaya başlandı.

ÖTV’SİZ OTOMOBİL NASIL ALINIR?

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar yüksek ÖTV maliyeti ile zor durumda kalabiliyorlar. Ancak devlet bazı vatandaşlara ÖTV’siz sıfır kilometre otomobil sahibi olma imkanı sağlıyor. Bunun için bazı koşulların yerine gelmesi gerekiyor. Eğer ÖTV’siz araç satın alınacaksa bu kişinin yüzde 90 ve üzerinde engelli olduğuna dair rapor olması gerekiyor. Bu rapora sahip kişiler tek kuruş ödemeden ÖTV’siz araç satın alabiliyorlar. Renault firması da işte bu hakkı olanlara Renault Clio’nun otomatik vites versiyonunu yarı fiyatına satma kararı aldı.

ÖTV’SİZ RENAULT CLİO KAMPANYASI!

Sıfır araba kampanyalarına Ekim ayında ÖTV’siz otomobil satışlarını da ekleyen Renault firması oldukça cazip bir seçeneği müşterilerine sunuyor. ÖTV’siz sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olan müşterilere Renault Clio equilibre 1.0 Sce 90 hp model araç 921.900 TL yerine 505.500 TL’ye satılıyor. Bu araç için ÖTV muafiyeti ile elde edilen kazanç ise 421.400 TL oluyor. Bir anlamda Renault Clio için bu müşterilere 421.400 TL indirim yapılmış oluyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olanlar bu imkandan yararlanıyorlar. Bu aracı satın alanlar 5 yıl boyunca eğer satın aldıkları otomobili satmak isterlerse devlete muaf tutulan ÖTV’yi ödemek zorunda kalıyorlar. 5 yıllık süre tamamlandığında ise herhangi bir kısıtlama uygulanmıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.