EkonomiGenelTürkiye

A101’de Vera Ayçiçek Yağı Şimdi Sadece 73 TL!

A101 İndirimiyle Vera Ayçiçek Yağı Fiyatı Düşüyor!

Ayçiçek yağı fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle rekor seviyelere ulaşmıştı. Türkiye’nin yağ dolu tankerlerinin Ukrayna limanlarında kaldığı ve ülkede ayçiçek yağı kıtlığı yaşanacağı ve fiyatların yükseleceği haberleri, vatandaşları tedirgin etmiş ve yükselen fiyatlar rağmen marketlerde büyük bir alışveriş furyası yaşanmıştı. Bu süreçte neredeyse 1 senelik ayçiçek yağı stoğu bir ay içinde tükenmiş ve insanlar evlerinde litrelerce yağ biriktirmişti.

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatları ve Vera Yağ Fiyatı

Tankerlerin yola çıkmasıyla birlikte ayçiçek yağında indirimler başladı ve ardından dünya genelinde ham yağ fiyatlarının düşmesiyle indirimler hız kazandı. Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına zam, döviz ve enflasyon nedeniyle pek çok ürüne zam gelirken gıda ürünleri de bundan nasibini almıştı.

A101 tarafından yayımlanan 18 Ağustos tarihli indirim kataloğunda Vera ayçiçek yağı 2 litrelik ambalajında 73 TL’ye satışa sunuldu.

Yudum Ayçiçek yağı için düzenlenen kampanyada ise 1,25 litrelik pet şişe yağın satış fiyatı 57,95 TL yerine ikili alımlarda geçerli olmak üzere 93 TL olarak belirlendi.

Ayçiçek yağı almak isteyen ve indirimleri takip eden kişiler için bu kampanya sınırlı stoklarla geçerli olacak.

A101'de Vera Ayçiçek Yağı Şimdi Sadece 73 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.