EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi’nin Emeklilere 11.500 TL Ödemesi

Türkiye’de Emekliler İçin Yapı Kredi Bankası Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası

Emekli vatandaşlar için Türkiye’de zor bir dönem yaşanmaktadır. Artan hayat pahalılığıyla birlikte bekledikleri maaş zamlarını alamayan emekliler, geçim sıkıntısı içerisinde bulmuşlardır. Bu durumda emekliler, ek gelir kaynakları oluşturma seçeneklerini araştırmaya başladıklarında emekli maaş promosyonu kampanyalarının tüm kapılarını görmeye başlamışlardır.

Yapı Kredi Bankası Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası Nedir?

Yapı Kredi Bankası, emeklilere sunduğu imkanların oldukça değerli olduğu bir emekli maaş promosyonu kampanyası yürütmektedir. Emeklilere maaş promosyonu yanında ek promosyon ödemeleri sunan Yapı Kredi Bankası, müşterilerin bu ödemeleri hangi koşullarda alabileceklerini açıklamıştır.

Yapı Kredi Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmek için öncelikle emekli müşterinin SGK’dan aldığı maaşı bu bankaya taşıması gerekmektedir. Bu işlemin tamamlanmasının ardından banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılır. Bu sözleşmede müşteri, 3 yıl boyunca maaşını başka bir bankaya taşımayacağına dair taahhütte bulunur. Bu taahhüte karşılık, Yapı Kredi Bankası müşteriye promosyon ödemesi yapar.

Yapı Kredi Bankası’nın ana emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yaptığı ödemeler şu şekildedir:

– 3.500 TL’ye kadar maaşı olanlara 4.500 TL,

– 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara 5.250 TL,

– 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlara 6.750 TL,

– 10.000 TL ve üzerinde maaşı olanlara 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılır.

Ek Promosyonlar Açıklandı!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş müşterilerine bazı ek promosyon imkanları sunmaktadır. Buna göre emekli müşteri, iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek 500 TL ek nakit promosyon alma hakkı elde eder.

Emekli müşteriler, Yapı Kredi Bankası’ndan alacakları kredi kartlarıyla 500 TL tutarında harcama yaparak 1.000 TL daha ek emekli promosyonu alabilir.

Ayrıca emekli müşteriler, 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekerek 500 TL nakit promosyon kazanır. Bunun yanı sıra, emekli müşterilere 3 ay süreyle geçerli ve tamamen faizsiz olarak 2.000 TL esnek hesap tanımlanır ve bu parayı çekebilirler. Ancak bu para geri ödenmelidir.

Yapı Kredi Bankası’ndan bir emekli müşteri, toplamda 11.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilir.

Yapı Kredi'nin Emeklilere 11.500 TL Ödemesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.