EkonomiGenelTürkiye

“KPSS 55 Puanıyla Belediye Başkanlığı Sivil Memur Alımı”

Sivil Memur Alımı İş İlanları

SH ve TH Hizmet Sınıfında 3 Sivil Memur Alımı

Başkanlık tarafından yapılan duyuruya göre, Belediye Başkanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere SH hizmet sınıfında ve TH hizmet sınıfında 6. derece kadroda 3 sivil memur alımı yapılacaktır. İlan için başvuran kadın ve erkek adayların, 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış olmaları ve P – 3 puan türünde en az 55 taban puana sahip olmaları gerekmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kamu Memur Alımı Başvuru Koşulları

2 Psikolog Alımı: İlgili pozisyon için lisans düzeyinde eğitim veren kurumların psikoloji bölümü mezunlarından alım yapılacaktır.

1 Ekonomist Alımı: Adayların, 4 yıllık fakültelerde ekonomi ve finans, ekonomi yönetimi, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Adayların daha önce çalıştıkları kurumlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları gerekmektedir.

Başvuracak adayların, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları ve ilan edilen pozisyonlar için aranan diğer şartları da taşımaları gerekmektedir. Başka bir deyişle, adayların tüm bu koşulları karşılamaları halinde alım yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan sınav sonucuna göre alımlar gerçekleştirilecektir. Bu nedenle, başvuru yapacak olan adayların nüfus cüzdanının aslını veya fotokopisini, diploma veya mezuniyet belgesinin noter onaylı örneğini, KPSS sonuç belgesini, askerlik durumu belgesini, 2 adet fotoğrafını ve görev yapmaya engel bir hastalığı olmadığına dair sağlık raporunu ibraz etmeleri gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Aydın iş ilanları kategorisinde yer alan Efeler Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan için başvurular 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacaktır. Son başvuru tarihi ise 22 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını, Yedieylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:5 T.C. Efeler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Efeler /AYDIN adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapmalıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.