EkonomiGenelTürkiye

Valilik TYP’de 500 Kamu İşçisi Alımına Başvurun

TYP Personel Alımı İş İlanları

TYP İşçi Alımı Müracaat Koşulları

Malatya Valiliği, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 500 TYP kapsamında kamu işçi alımı yapacağını açıkladı. Toplum yararına program kapsamında yapılacak olan alım ilanına ilişkin detayları ve başvuru tarihlerini sizler için kamupersonelialim.com ekibi olarak sunduk.

Adayların İŞKUR’a işsizlik kaydının olması gerekmektedir.
Adayların ilanın yayım tarihi itibariyle 19 yaşından gün almış olması gerekmektedir.
Herhangi bir kurumdan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olan adaylardan yapılacak alım ilanı için mezuniyet şartı bulunmamaktadır.
Örgün öğretim düzeyinde öğrenciler TP ilanlarına başvuru yapamazken, açık öğretim öğrencileri de bu programdan yararlanarak istihdam projelerine katılabilirler.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Süreci ve Tarihi

Malatya iş ilanları kategorisinde yayınlanmış olan güncel ilana müracaatlar başlamıştır. Yukarıda verilmiş olan şartları sağlayan adaylar için son başvuru tarihi 6 Ekim 2023 olarak açıklanmıştır. Son başvuru tarihi de dahil olmak üzere başvurularınızı İŞKUR’un resmi internet sitesi aracılığıyla online, ALO – 170 hattını arayarak veya hizmet doktorlarından şahsen yapmanız gerekmektedir. Alım yapacak kurum tarafından müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular yalnızca İŞKUR aracılığıyla kabul edilecektir.

İşe Alım Süreci

İşe alınacak olan 500 kamu işçisi liste usulü yöntemine göre belirlenecektir. İşe girmeye hak kazanan asil adaylar mesaj yoluyla bilgilendirileceklerdir. Temizlik, çevre düzenleme, bakım, onarım hizmetleri gibi kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklanmıştır.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Valilik TYP'de 500 Kamu İşçisi Alımına Başvurun

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.