EkonomiGenelTürkiye

10 Bin TL Hediye! T.C Kimliği Yeterli

**T.C Kimlik Numarası ile 10.000 TL Düşük Faizli Kredi Kampanyası**

Deniz Bank’tan T.C Kimlik Numarası Sonuna göre ödeme sağlanıyor

Son dakika açıklamalara göre T.C kimlik ile rekor ödeme yapılmaya başladı. 18 yaş ve üzeri olan her birey için Deniz Bank’tan özel bir kampanya başlatıldı. Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Deniz Bank, T.C kimlik numarasının sonuna göre dev nakit desteği sağlıyor. Düşük faizli 10.000 TL kredi desteği için düğmeye basan banka, internet bankacılığı veya şubelerden ödemenizi hemen yapıyor. Tek koşul başvuru yapmanız olacak. 18 yaş üzeri herkes bu nakit desteğinden yararlanabilir.

T.C Kimlik Numarası ile Ödemeler

Deniz Bank’tan T.C kimlik numarası üzerinden ödemeler yapılacak. 11 haneli T.C kimlik numarasının son rakamına bağlı olarak ödemeler 30 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek. Nakit desteği ile ilgili Deniz Bank’ın resmi internet sitesinden açıklama geldi. Şubelerden, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapan milyonlarca kişiye 30 Eylül 2023 tarihine kadar 10.000 TL düşük faizli kredi alma fırsatı sunulacak. Bu düşük faizli kredi için faiz oranı diğer bankalardan çok daha düşük olacak ve 12 ay vadeli olarak verilecek.

Resmi Açıklama: 10.000 TL Kredi İçin Fırsat

Deniz Bank, düşük faizli kredi kampanyası hakkında resmi açıklama yaptı. 12 ay vadeli geri ödeme yapılacağı belirtildi. Nakit ihtiyacı olanlara sağlanacak bu ödemeler, kredi desteği arayanlara acil fırsat sunuyor. Deniz Bank’ın yeni kredi kampanyası 5 Eylül’de başladı ve 30 Eylül’de sona erecek. Başvurular bu süre içinde yapılmalı. Deniz Bank müşterisi olma şartı aranan kampanyada 18 yaş üzeri herkes bu ödemeden yararlanabilecek.

Kredi Koşulları: Anında Alın, Masrafsız ve Düşük Faizli

Deniz Bank’tan kredi koşulları açıklandı ve tüm vatandaşlara kredi desteği sağlanıyor. Kredi notu 1200 puan ve üzeri olanlara Deniz Bank mobil uygulamasını cep telefonlarına yüklemeleri halinde ödeme yapılabiliyor. 10.000 TL düşük faizli kredi kampanyasını sadece 5 dakika içinde alabilirsiniz. Faiz oranları %2.28 olarak açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyenler Deniz Bank mobil uygulamasını indirip “müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklamalıdır. Şubeye gitmeden masrafsız düşük faizli kredi desteği sunan banka, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Yeni kampanyaları gözlemlemek için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

10 Bin TL Hediye! T.C Kimliği Yeterli

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.