EkonomiGenelTürkiye

İnanılmaz Fiyatlarla 40’lı Tuvalet Kağıdı Sadece Bizim Toptan’da! Hemen Sınırlı Stoklarla Tanışın!

Bizim Toptan Tuvalet Kağıdı İndirimi

Bizim Toptan internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunu paylaştı. Bu kampanyalar kısa süreli ve sınırlı stoklarla sunulmaktadır, bu nedenle hızlı davranmanız gerekmektedir. Bizim Toptan, gözlerinize inanamayacağınız büyük bir indirim yapmıştır. 40’lı tuvalet kağıdı ürünlerinde önemli bir indirim var. Bu indirimden hangi marka tuvalet kağıdının hangi fiyata düştüğünü öğrenmek istemez misiniz?

Zam üstüne zam yaşanmasıyla birlikte dünya genelinde ve ülkemizde birçok ürün ve hizmette fiyatlar arttı. Özellikle gıda ve temizlik ürünleri gibi sektörler, enflasyondan olumsuz şekilde etkilendi.

Bu durumda vatandaşlar, marketlerin sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor ve bu fırsatları kaçırmak istemiyorlar. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimler büyük ilgi görüyor.

Bizim Toptan olarak, bu tür indirim kampanyalarını araştırıyor ve en kısa sürede sizlere sunmaya çalışıyoruz. Anında haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

BİZİM TOPTAN TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Bizim Toptan online satış sitesi, yeni indirim kampanyasını duyurdu. Market, 40’lı tuvalet kağıdı ürününde büyük bir indirim yapmıştır. Ayrıca, bu kampanya dahilinde 2 üründe daha indirim mevcuttur. Online siparişlerde geçerli olan bu indirimli ürünler şunlardır:

1. Niğde Gazoz Cam Şişe 24×250 ml: Sadece “Tıkla Gel Al” teslimat seçeneğinde geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak için teslimat seçeneğinde “Tıkla Gel Al”ı seçmelisiniz.
2. Solo Bambu Özlü Tuvalet Kağıdı 40’lı
3. Ülker Marifet Un 5 kg

Bu kampanyadaki en dikkat çekici ürün Solo Bambu Özlü Tuvalet Kağıdı 40’lı ürünüdür. Bu ürünün fiyatı 144,90 TL’ye düşmüştür. Ayrıca, Ülker Marifet Un 5 kg ürünü de 64,90 TL fiyatla satılmaktadır.

Ayrıca, Bizim Toptan internet sitesi üzerinden yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz sunulmaktadır.

İnanılmaz Fiyatlarla 40'lı Tuvalet Kağıdı Sadece Bizim Toptan'da! Hemen Sınırlı Stoklarla Tanışın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.