EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Günlük 39 TL Taksitle 20.000 TL İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası ile günlük 39 TL taksitle 20.000 TL ihtiyaç kredisi alın – Maaşınız yetmediğinde veya ay sonunda zorlanıyorsanız çareyi bankalarda aramak isteyebilirsiniz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere yeni bir kampanya sunuyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi detayları

Ziraat Bankası’nın sunduğu kampanya ile nakit sıkışıklığı yaşayan kişilere rahatlama sağlanıyor. Kampanya kapsamında, sadece günlük 39 TL ödeyerek 20 bin TL nakit para desteği alabilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama tablosu da başvuru ekranıyla birlikte yayımlandı. İşte kampanya detayları…

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı güncel 2023 ne kadar, yüzde kaç?

Yeni hükümetin ekonomi yönetimine getirdiği Mehmet Şimşek, parasal sıkılaşma politikalarını uygulayacaklarını açıkladı. Bu politika doğrultusunda bankaların kredi faiz oranları da artmıştı. Merkez Bankası tarafından yapılan faiz artışları, Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 3,69’a yükseltmişti.

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ihtiyaç kredisi hesaplama tablosuna göre, 36 ay vadeli 20 bin TL kredi çekmek isteyenlere aylık taksit tutarı bin 177,34 TL olacak. Günlük ödenecek taksit miktarı ise 39 TL olarak belirlendi. Yani, her gün 39 TL biriktirebilen müşteriler Ziraat Bankası üzerinden 36 ay vadeli 20 bin TL kredi çekebilecekler.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler, Ziraat Bankası internet sitesi, mobil şube veya Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden başvurularını yapabilirler. Ziraat Bankası mobil şube uygulamasını kullanan müşteriler, başvurularını ve kredi çekme işlemlerini şube değişimine gitmeden uygulama üzerinden gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası'ndan Günlük 39 TL Taksitle 20.000 TL İhtiyaç Kredisi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.