EkonomiGenelTürkiye

“Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’ndan 0.99 Faiz Oranıyla 50.000 TL Kredi Kampanyası!”

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Ortak Kampanyasıyla 0.99 Faiz Oranıyla 50.000 TL Kredi!

Kamu Bankaları Vatandaşlara İhtiyaç Kredisi Sunuyor!

Yaşanan zam yağmuruyla birlikte maaşları eriyen vatandaşlar, ay sonunu getirmekte zorlanmaya başladı. Vatandaşlar, bankaların kredi kampanyalarını incelemeye başladı ancak yükselen faiz oranları nedeniyle avantajlarını yitirdi. Bu durumu gören kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank yeni kampanyalarıyla vatandaşa destek olma kararı aldı.

Kamu Bankaları Destek Kredisi Paketlerini Duyurdu!

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, kredi ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak için yeni kampanyalarını duyurdu. Bu kampanyalar, cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edilen destek kredisi paketi kapsamında düzenlendi. Kredi koşulları ise aşağıdaki gibi açıklandı:

Krediye konu olabilecek harcamalar;

  • Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri
  • Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı
  • Apartman site/yönetimi bünyesindeki konutlar için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması gerekmektedir. Yönetim karar defterinin Şubemize ibrazı ile başvuru yapılabilecektir.
  • Müşterilerimiz, müstakil bağımsız bölümü için başvurabileceği gibi, apartman/site yönetimi bünyesindeki konutu için tek başına yalıtım hizmeti almak istemesi halinde de başvuru yapabilecektir.
  • Apartman/site yönetimi olarak karar alınması ile yalıtım hizmeti alınacak olması halinde Uygulayıcı Firma ile apartman/site yönetimi anlaşma yapılmış olması gerekmektedir.
  • Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasının Şubemize ibrazı gerekmektedir.

60 Ay Vadeli Destek Kredisi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

– Apartman/Site yönetimi bulunan konutlarınız için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması ve yönetim karar defterini Bankamıza ibraz ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

– Apartman/Site yönetiminin bulunmadığı Konut nitelikli bağımsız bölümün Maliki olmanız halinde kredi başvurusu yapılabilirsiniz.

– Apartman/Site yönetimi veya kat maliki ile yalıtım hizmeti alınacak Uygulayıcı Firma ile arasında yalıtım anlaşması yapmış olmanız gerekmektedir. (Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’nde yer alan Ek-9 belgesindeki formata uygun olarak)

– Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasını Şubemize ibraz etmeniz sonrasında – Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisini iki parça olarak kullanılabilirsiniz.

1) İlk etapta kat maliki olarak payınıza düşen yalıtım ücretinin %60’lık kısmı için,

2) Yalıtım işleminin tamamlanmasının ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi (EKB) düzenlemek üzere yetkilendirilmiş şirketlerden en az C sınıfı Enerji Kimlik Belgesi’ni Bankamıza ibraz etmeniz sonrasında ise yalıtım ücretinin geri kalan %40’lık kısmı için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen belgelerle destek kredisi başvuruları sadece Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubeleri üzerinden yapılabilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.