EkonomiGenelTürkiye

“Beklenen Haber: SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT Emeklilerine 8.000 TL Ödeme”

**SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT Emeklileri İçin 7.500 TL Ödeme Kampanyası**

Kampanya Detayları

SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT emeklileri için beklenen 7.500 TL ödeme haberi duyuruldu. Bu ödemeden faydalanmak isteyen emeklilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Ödemeler, emeklilerin maaş miktarına göre yapılacak olup, ödemeden faydalanabilmek için emeklilerin 3 yıl boyunca maaşlarını bir bankadan almaya söz vermeleri gerekmektedir.

Kampanya Şartları

Yapı Kredi Bankası, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz ‘Emeklilik Paketi’ avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!” duyurusunu yapmıştır.

Kampanya şartları şu şekildedir:

  • Emekliler, Yapı Kredi Bankası’ndan ek ödül taahhüdü alıp, bu ödülden faydalandıkları tarihten itibaren 20 Ocak 2022 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt verdikleri durumda kampanyadan faydalanamazlar.
  • 30 Eylül 2023 tarihine kadar Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü almış ve bir diğer SGK emekli aylığı getirmiş müşteriler de kampanyadan yararlanamazlar.
  • Promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvuruları, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılabilir.
  • Hak edilen promosyon ve ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Ödeme Miktarları

Yapı Kredi Bankası, emekliler için düzenlediği promosyon ödeme kampanyasında maaş miktarına göre ödeme yapılacağını açıkladı. Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra gelirlere göre 31 Ekim’e kadar aşağıdaki ödemeler yapılacaktır:

  • 3.499 TL’ye kadar maaş alanlara: 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.499 TL arasında maaş alanlara: 5.250 TL
  • 7.500 TL – 9.999 TL arasında maaş alanlara: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 7.500 TL net ödeme yapılacaktır.

Bunlara ek olarak, Taahhütnamenin imzalandıktan sonraki 60 gün içinde 2 yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 500 TL ek ödeme yapılacaktır.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.