EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası hesabınızı kontrol edin: Destek ödemeleri bakanlık tarafından yatırıldı.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ İLE ÇİFTÇİLER KAZANÇ SAĞLIYOR!

Türkiye’de tarım sektörünün desteklenmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli destek ödemeleri yapılmaktadır. Bu destekleme ödemelerinden milyonlarca çiftçi yararlanmaktadır. Tarımsal üretimle ilgili yapılan destekleme ödemelerinin yanı sıra, Tarım ve Orman Bakanlığı ayrıca çiftçilere gübre ve mazot desteği de sağlamaktadır. Bu destekleme ödemeleri sayesinde çiftçilerin üretim maliyetleri bir miktar düşmektedir.

YILLIK PLANLAMA VE ÖDEMELER

Tarım ve Orman Bakanlığı, yıllık destekleme ödemeleri planlaması yapmaktadır ve bu ödemelere ayrılan bütçeyi buna göre belirlemektedir. Yıl içinde çiftçilere tarımsal ürüne bağlı olarak dönem dönem desteklemeler yapılmaktadır. Bu desteklemeler, çiftçilerin Ziraat Bankası hesaplarına yatırılmaktadır. Çiftçiler, bu paraları Ziraat Bankası’ndan çekerek kullanabilmektedirler. Ancak mazot ve gübre desteği nakit olarak çekilememektedir. Sadece mazot ve gübre alımında kullanılabilmektedir.

YENİ ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre, bir destekleme ödemesi daha hesaplara yatırılmaya başlandı. Uzman Eller Projesi kapsamında yapılan desteklemelere ait ödemeler, Ziraat Bankası hesaplarına yatırılmıştır. Toplamda 13 Milyon 378 Bin TL tutarında destekleme ödemesi hesaplara yatırılmıştır. Hak sahipleri bu ödemeleri Ziraat Bankası’ndan alabilirler.

Ziraat Bankası hesabınızı kontrol edin: Destek ödemeleri bakanlık tarafından yatırıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.