EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası’ndan Emeklilere Promosyon Sürprizi: Ekim Ayı Kampanyasıyla 17.500 TL Ödeme!

Emekli Vatandaşlara İş Bankası’ndan Ekim Ayına Özel Promosyon

Maaş Müşterisi Olanlara Ödeme Yapılacak

Türkiye’de emekli maaş promosyonları, son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bankalar, daha fazla müşteriye sahip olmak için adeta bir yarış içindeler. Emekliler ise bu fırsatları değerlendirerek çalışacakları bankayı seçiyorlar. Bu tercihte ön plana çıkan bankalar arasında İş Bankası bulunmaktadır. İş Bankası, Ekim ayına özel 17.500 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

İş Bankası Ekim Ayı Promosyon Kampanyası

İş Bankası, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olarak müşterilerine her açıdan hitap etmektedir ve ekim ayına özel promosyon kampanyasıyla da dikkat çekmektedir. İş Bankası, emekli maaş promosyonu kapsamında Ekim ayında yapacağı ödemeleri aşağıdaki şekilde açıklamıştır.

Emekli maaş miktarlarına göre ödeme yapan banka, 4.500 TL, 5.250 TL, 6.750 TL ve 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır. Bu ödemeleri almak için bankada 3 yıl kalma şartını yerine getirmeniz gerekmektedir. 3 yıl süresince bankada kalma taahhüdüyle bu ödemeler birkaç gün içinde hesabınıza yatırılacaktır.

İhtiyaç Kredisi Desteği Oluşturdu

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan müşterilere emekli maaş promosyonu sağlayan banka, aynı zamanda düşük faiz oranıyla ihtiyaç kredisi desteği de sunmaktadır. İş Bankası’ndan 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilir ve toplamda 17.500 TL ödeme alabilirsiniz.

İş Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Sürprizi: Ekim Ayı Kampanyasıyla 17.500 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.