EkonomiGenelTürkiye

T.C Kimlik Numarasına Göre 12.000 TL Ödeme!

T.C Kimlik Numarası Son Rakamına Göre 12.000 TL Nakit Ödeme Kampanyası

Ekim Ayı Sonuna Kadar Devam Edecek Kampanya Detayları

T.C kimlik numarasının son rakamı 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 0 ile biten vatandaşlara, devlet tarafından 12.000 TL nakit ödeme yapılmasına karar verildi. Bu kampanyadan yararlanmak için T.C kimlik numaranızdan başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzun ardından 12.000 TL nakit para, hesabınıza yatırılacaktır. Bu özel kampanya, ekim ayı sonuna kadar sürecektir. Başvurularınızı yarın itibarıyla yapmanız halinde ödemeler hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırılacaktır.

Kampanyaya Katılmak için Denizbank Resmi İnternet Sitesini Kullanın

Denizbank, ekim ayı sonuna kadar sürecek olan bu kampanyaya katılmak isteyenler için resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapmıştır. Tüm vatandaşlara 12.000 TL nakit ödeme sağlanacağı duyurulmuştur. Başvurularınızı T.C kimlik numarası üzerinden gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde nakit paraya ulaşabilirsiniz. Banka şubesine gitmeden aynı gün içerisinde kampanyaya katılma imkanı sunulmaktadır. Vatandaşlar, 12.000 TL ödemenin detaylarını araştırmaktadır ve kredi notu değerlendirmesi ile alınan bu ödeme fırsatından yararlanmaktadır.

18 Yaş Üzeri Herkese Bireysel Kredi İmkanı

Denizbank, 18 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik bireysel tüketici kredisi kampanyası düzenlemiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, düşük faiz oranlarından faydalanarak ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirler. 36 ay vadeli ödeme desteği sunulan bu kampanya, Denizbank hesabınız olması durumunda banka şubesine gitmeden başvuru yapma imkanı sağlamaktadır. Denizbank hesabınızı kullanarak başvuru yapmak isteyenler, mobil uygulama üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bu bankadan diledikleri zaman kredi ödemelerini alabilirler.

Denizbank İhtiyaç Kredisi SMS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank müşterileri, kredi kampanyasına SMS ile başvuru yapabilirler. Ayrıca bireysel müşteri temsilcisiyle de pazartesi ve cuma günleri arasında mesai bitimine kadar iletişime geçerek başvuru yapabilirler. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için, “kredim” yazıp bir boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasına gönderebilirsiniz. Başvurunuz kısa süre içinde değerlendirilerek onay mesajı alacaksınız.

T.C Kimlik Numarasına Göre 12.000 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.