EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’ta ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faizlerinde güncellemeler hayata geçti.

Halkbank Yeni Faiz Oranları ve Kredi Fırsatları

Halkbank ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları değişti

Merkez Bankası’nın uyguladığı parasal sıkılaşma politikasıyla beraber bankaların kredi muslukları kapanırken, maalesef kredi faiz oranlarında yaşanan artış hız kesmeden devam ediyor.

Kamu Bankaları İçinde Faiz Oranları Yükseliyor

Özel bankalardaki faiz yükselişi, kamu bankalarına da yansırken Vakıfbank, ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarını artırdı. Vakıfbank’a kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, ödeyecekleri miktarların artmasıyla karşı karşıya kaldılar.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank’ın güncel faiz oranlarına göre ihtiyaç kredisi faiz oranı %2,69 olarak belirlendi. Bu artış ile birlikte 70.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı da arttı. Vakıfbank’ın 24 ay vadeli olarak sunulan 70.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 4.357 TL olacaktır.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank’ın konut kredisi paketinde ise ihtiyaç kredisi faiz oranı %2,19 olarak güncellendi. Banka tarafından sunulan bu kredi seçeneği, uygun faiz oranları ve uzun vadelerle birlikte, eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif ödeme planları sunmaktadır. Kampanya, yeni konut alımları için geçerlidir ve kredili hayat sigortası zorunludur. Kredi çekmek isteyen kişilere, kredinin miktarı doğrultusunda oran belirlenecektir.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank, sıfır ve ikinci el taşıt kredisi için %2,54 faiz oranı sunmaktadır. Bu kredi seçeneği, 48 aya kadar vadelendirme imkanı sunmaktadır. Kredi vadesi ise aracın nihai fatura değerine göre farklılık göstermektedir:

  • Satın alınacak taşıtın fatura değeri 400.000 TL ve altındaysa kredi vadesi 48 ay,
  • Fatura değeri 400.001 TL ile 800.000 TL arasındaysa kredi vadesi 36 ay,
  • Fatura değeri 800.001 TL ile 1.200.000 TL arasındaysa kredi vadesi 24 ay,
  • Fatura değeri 1.200.000 TL üzerinde ise kredi vadesi 12 ayı geçmeyecektir.

Kredi paketinden faydalanmak isteyen kişilerin, aldıkları aracın ruhsatına rehin konulması gerekmektedir. Kredi onayı alan kişilere aynı gün içerisinde kullandırım işlemi gerçekleştirilmektedir.

Vakıfbank'ta ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faizlerinde güncellemeler hayata geçti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.