EkonomiGenelTürkiye

Survivor’a Yeni Bir İsim Katıldı! Acun Ilıcalı Tarafından Açıklanan 4. Müjde

**Survivor 2024 All Star Yarışmacıları Belli Oldu! İşte İlk Dört Yarışmacı**

**Nihat Altınkaya: Survivor All Star 2024’ün İlk Yarışmacısı**

Survivor 2023’ün büyük finali olan canlı yayında Nefise Karatay’ın kazanmasıyla sona erdi. Bu yıl düzenlenecek olan ‘All Star’ formatında kişilerin kimlerin yer alacağı büyük bir merak konusu haline gelmişti. İlk olarak açıklanan yarışmacı Nihat Altınkaya oldu. Acun Ilıcalı, “Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

**Nagihan Karadere: Yeniden Survivor’da**

Fenomen yarışmanın ikinci ünlü ismi Nagihan Karadere olarak belirlendi. Ilıcalı, daha önce üç kez parkurlara çıkan eski milli atletin Survivor All Star 2024’te de yarışacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı, Instagram paylaşımında, “Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım” ifadelerini kullanmıştı.

**Ogeday Girişken: Üçüncü Kez Mücadele Edecek**

Survivor 2017’nin birincisi olan Ogeday Girişken, 2022’de bir kez daha parkurlarda boy göstermişti. İki sezon sonra tekrar aynı platformda yer alacağı açıklanan Girişken için Acun Ilıcalı, “Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken, Survivor All Star 2014’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddialı bir yarışmacı olacağından şüphem yok” mesajını yayınlamıştı.

**Aleyna Kalaycıoğlu: Dördüncü Yarışmacı**

Survivor All Star 2024’ün dördüncü yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabından bir kez daha Survivor’da yarışacağını duyurdu.

**Survivor All Star 2024 ve Yarışmacılar**

Survivor 2024 All Star yarışması heyecanla bekleniyor. İlk dört yarışmacının açıklanmasıyla birlikte merak daha da arttı. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu gibi Survivor deneyimi olan yarışmacıların bu seferki performansları nasıl olacak? Her biri farklı yetenekleriyle ve rekabetçi ruhlarıyla dikkat çeken bu yarışmacılar, aynı zamanda geçmiş başarılarıyla da adından söz ettirmiş isimlerdir. Hayranları, onların yine heyecan dolu bir yolculuğa çıkacaklarını biliyor ve izlemek için sabırsızlanıyor.

Survivor All Star 2024’ün diğer yarışmacıları da merakla beklenmektedir. Her biri birbirinden güçlü ve iddialı rakiplerle mücadele edecek olan bu yarışmacılar, izleyicilere muhteşem bir şov sunmayı hedefliyor. Heyecanın dorukta olduğu Survivor All Star 2024’ün her anı büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

Survivor'a Yeni Bir İsim Katıldı! Acun Ilıcalı Tarafından Açıklanan 4. Müjde

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.