EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere özel! Halkbank, hesabınızı kontrol etmek için 12.500 TL yatırıyor!

Emekliler, Halkbank Promosyonu ile Geçim Sıkıntısını Hafifletiyor!

Emekliler için hayat her geçen gün zorlaşıyor, ancak Halkbank’ın sunduğu özel maaş promosyonu bu soruna çözüm olabilir. Halkbank, emeklilere hem maaş promosyonu ödemesi yapmakta hem de ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu sayede emekliler, bütçelerine acil bir destek sağlayarak biraz rahat nefes alabilmektedir.

5.000 TL Maaş Promosyonu Fırsatı!

Kamu bankaları artık emekli maaş promosyonlarında herhangi bir zam uygulamayacaklarını açıkladılar. Bu nedenle SGK ile yapılan protokol gereği asgari seviyeden emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Halkbank da bu kapsamda emeklilere özel bir maaş promosyonu sunmaktadır. Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere 5.000 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere ise 4.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır. Dul ve yetim maaşı alanlar ile maaşlarından nafaka veya icra kesintisi olan emeklilerin maaşları ise 7.500 TL’nin altında olabilmektedir. Bu emeklilere 3.500 TL’ye kadar olan maaşlar için 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan maaşlar için ise 3.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Halkbank, emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere en düşük maaş miktarı kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. 7.500 TL ihtiyaç kredisi özel bir faiz oranıyla ve 36 ay vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Bu sayede emekliler, düşük taksitlerle aylık ödemelerini gerçekleştirerek nakit desteği alabilmektedir.

Toplam 12.500 TL Hesapta!

Bir emekli şu anda Halkbank’tan en fazla 5.000 TL maaş promosyonu alabilmektedir. Bu miktarın yanı sıra 7.500 TL’lik ihtiyaç kredisi de verildiğinde, emeklinin banka hesabına yatan toplam tutar 12.500 TL’ye ulaşmaktadır. Bu tutar, nakit olarak çekilebilmektedir.

Emeklilere özel! Halkbank, hesabınızı kontrol etmek için 12.500 TL yatırıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.