EkonomiGenelTürkiye

Ezgi Mola’dan Acı Haber: Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu!

**EZGİ MOLA, KUAFÖRÜNDEN ŞİKAYET EDİYOR: “SAÇIMI ONARIN!”**

Ezgi Mola, son saç kesimi ve maşa işleminin ardından yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Sempatik oyuncu, kuaförün uygulamalarından memnun olmadığını belirtirken, takipçilerini de güldürmeyi başardı.

**”KUAFÖRE BIRAKTIM, ŞU HALE BAKIN!”**

Ezgi Mola, saçlarının durumuna dikkat çekerek, kuaföre olan şikayetlerini ifade etti. “Kuaföre size bırakıyorum dedim. Şu vaziyete bakın. Normal bir fön nasıl çekilir saç ezilmeden? Maşa nasıl yapılır uçları süpürge gibi olmadan? İşte şuraya, buraya bakın. Besleme… Besleme geldi resmen. Sanki 16 yıl sonra bir odadan çıkarılmışım da Ezgi’nin büyük değişimi diye video çekmişler. Çünkü bu saç bu.”

**”BU SAÇA BAKIN, TAVUK G*TÜ GİBİ”**

Hadi uzun saçı eze eze yaparsınız fönü, ama kısa saça kimse bir şey yapamıyor. Hepiniz mi birleşmiş gibi bana cinnet geçiriyorsunuz?

Ezgi Mola, saçlarını düzgün hale getirene kadar büyük bir sıkıntı yaşadığını ve sinirlerinin bozulduğunu dile getirdi. “Elimi yüzümü toplamaya çalışıyorum. Neyse şu saçı şu hale getirene kadar anam ağladı biliyor musunuz? Yemin ederim ki… Sinir geldi gülün. Aynaya bakayım diyorum, arkasına bakayım hani nasıl diye. Tavuk g*tü gibi. İşte, şuna bir bakın.”

Ezgi Mola'dan Acı Haber: Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.