EkonomiGenelTürkiye

“Kamu Memur Alımları için Turgut Özal Üniversitesi İlan Verdi!”

Üniversite Personel Alımı İle İlgili İlan Açıklaması

Turgut Özal Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacaktır. Bu alımlar kamuya yönelik olup büro personeli, bahçe bakım personeli, temizlik personeli, şoför, hemşire, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, tekniker ve programcı kadroları için olacaktır.

Memur Alımı Başvuru Şartları

Büro personeli alımı: Tüm birimlerde istihdam edilecek olan adaylar için istatistik, ekonomi, yönetim bilişim sistemleri, muhasebe ve finansman, maliye, işletme, insan kaynakları, halkla ilişkiler, bilgi ve yönetimi, enformasyon, arşivcilik veya dokümantasyon bölümü mezunu olma şartı aranmaktadır. Ayrıca KPSS P-3 puan türünden en az 60 puan alınması gerekmektedir.

Bahçe bakım personeli alımı: Önlisans düzeyinde peyzaj, uygulama ve süs bitkileri, peyzaj ve çevre tasarımı gibi bölümlerden mezun olma şartı aranmaktadır. Sadece erkek adaylar başvuruda bulunabilir. Ayrıca KPSS P-93 puan türünden en az 60 puan alınması gerekmektedir.

Destek personeli alımı: Lise mezunu adaylar başvuru yapabilir.

Temizlik personeli alımı: Herhangi bir ortaöğretim kurumunu tamamlamış ve sağlık sorunu bulunmayan adaylar için alımlar yapılacaktır. Adayların KPSS P-94 puan türünden minimum 70 taban puanına sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olma şartı aranmaktadır.

Şoför alımı: Önlisans mezunu olan adaylar arasından sürücü belgelerine sahip olanlar alımlara katılabilir.

Hemşire alımı: Lisans düzeyinde hemşirelik bölümü mezunu olma şartı aranmaktadır.

Koruma ve güvenlik görevlisi alımı: Kamu güvenliği, özel güvenlik ve koruma, savunma ve güvenlik gibi alanlarda mezun olma şartı aranmaktadır.

Teknisyen alımı: Meslek liselerinin bilişim teknolojileri alanından mezun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır.

Tekniker alımı: Makine veya mekatronik programı mezunu olma şartı aranmaktadır.

Programcı alımı: Bilgisayar ve öğretim teknolojileri, bilişim sistemleri mühendisliği, yazılım mühendisliği, endüstri mühendisliği yönetimi ve bilişim sistemleri gibi bölümlerden lisans mezunu olma şartı aranmaktadır.

Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ve Başvuru Süreci

Başvurular 6 Ağustos 2023 ve 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında üniversiteye şahsen yapılacaktır. Başvuruların şahsen yapılması için adres bilgisi şu şekildedir: Boran Mahallesi Kirkgöz Caddesi No: 82B (Adres Kodu:-3712025703-) Battalgazi/MALATYA. Bu ilanlar aynı zamanda “Malatya iş ilanları” olarak da sunulmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.