EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası emeklilere ödemeler: Maaş promosyonu!

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

Emeklilere Özel İş Bankası Emekli Maaş Promosyonu

Emekliler için maaş promosyonları oldukça önemlidir. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler ek bir gelir kaynağı bulmak isterler ve genellikle tek seçenekleri emekli maaş promosyonlarıdır. Daha yüksek bir ödeme alabilmek için emekliler, bankalar tarafından sunulan emekli maaş promosyonu kampanyalarını araştırmaktadırlar. İş Bankası da Eylül 2023 döneminde emeklilere hangi tutarlarda ödeme yaptığını açıklamıştır.

İş Bankası Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası

İş Bankası, emekli müşterilerine maaş promosyonu imkanı sunmaya devam etmektedir. Bu banka, SGK tarafından belirlenen şartları yerine getiren emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır. Ödeme miktarı, emeklilerin SGK’dan aldıkları maaşlara göre belirlenmektedir.

Ödeme Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Eğer emekli müşterinin maaşında icra veya nafaka kesintisi gibi tutarlar bulunuyorsa, İş Bankası bu tutarları çıkardıktan sonra maaş promosyonu ödeme hesaplamasını yapmaktadır. Bahsedilen kesintiler, maaş promosyonu ödemesine dahil edilmemektedir.

Maaş Promosyonu Ödeme Tutarları

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kapsamında yapacağı ödemeler şu şekildedir:

  • 3.500 TL’ye kadar olanlar: 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arasında olanlar: 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arasında olanlar: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar: 7.500 TL

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu alabilmek için emekli müşterilerin öncelikle aylıklarını İş Bankası’na taşıması gerekmektedir. Bu taşıma işlemi, banka şubesine veya SGK’ya gitmeden kolaylıkla yapılabilmektedir. Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra emekli müşteri ile banka arasında bir sözleşme yapılır. Müşteri, bu sözleşme ile emekli maaşını başka bir bankaya taşımayacağına 3 yıl boyunca söz vermektedir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından İş Bankası emekli maaş promosyonu ödemesini gerçekleştirmektedir.

İş Bankası emeklilere ödemeler: Maaş promosyonu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.