EkonomiGenelTürkiye

Akbank’tan İsteyenlere 800.000 TL Konut Kredisi Müjdesi! Aylık Taksit Tutarı Açıklandı!

**Akbank Konut Kredisi ile Hayalinizdeki Ev Artık Daha Yakınınızda!**

Akbank Konut Kredisi ile Hayalinizdeki Ev Artık Daha Yakınınızda!

Ev sahibi olamamış olanlar ve Akbank’ın kredi fırsatıyla konut sahibi olmayı isteyenler için uygun seçenekler oluşturuldu. 800 bin TL’ye kadar konut kredisinin aylık taksiti merak ediliyor. Peki hangi konutlar için konut kredisi kullanılabilecek? Taksit tutarı ne kadar?

Türkiye’de konut sahibi olmayan pek çok vatandaş bankalardan destek almadan bunun mümkün olmayacağını düşünüyor. Son dönemde bankaların faiz oranlarının da yükselmesi konut almayı daha da zor hale getirdi. Eskiden uygun maliyetlerde oluşturulmuş faizlerle mantıklı ve uygun konutlara sahip olabilmek mümkün değil. Ancak günümüzde artan taksit tutarları vatandaşın belini bükmüş durumda. Yüksek tutarlı konut kredileri yerine daha düşük miktarda kredileri tercih ederek alma yoluna gidiyor. 4 milyon değerinde bir konut satın almak için 3.2 milyon TL peşin para ödemek gerekiyor. 800 bin TL konut kredisi ise Akbank’tan verilecek.

Akbank’tan Konut Kredisi Başvuru Detayları Açıklandı

Akbank konut sahibi olmak isteyenlere 800 bin TL’ye kadar destek veriyor. Banka bu çerçevede müşterilerine aylık %3.22 faiz oranı ile kredi desteği sağlıyor. Özel bankalar arasında en düşük faizli konut kredisi desteğini veren banka vatandaş için geri ödeme bakımından yüksek maliyetli bulunuyor.

Akbank konut kredisi maliyetini duyurdu. 120 ay vadeli olarak verilen 800 bin TL’lik konut kredisi aylık taksit olarak 26.347 TL’ye denk geliyor. Bu taksit çoğu vatandaşın aylık gelirinin üzerinde bu sebeple de vatandaşlar konut kredilerine almak yerine nakit olarak konut sahibi olmayı hayal ediyorlar.

Akbank'tan İsteyenlere 800.000 TL Konut Kredisi Müjdesi! Aylık Taksit Tutarı Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.