EkonomiGenelTürkiye

İşkur İlanları: İçişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 48 Personel Alımı!

Personel Alımı İş İlanları

İçişleri Bakanlığı’na bağlı olan Göç İdaresi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında 48 KPSS şartsız personel alımı yapacak. Bu alımlar 3 farklı şehirde gerçekleştirilecek ve istihdam taşra teşkilatlarında gerçekleşecektir. İşe alınacak personeller 9 ay boyunca TYP kapsamında istihdam edilecek. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarını sizler için sunuyoruz.

İşçi Alımı Başvuru Şartları

İlgili kurum tarafından yayımlanan ilanlara başvuruda bulunabilmek için, programın başvuru tarihine kadar işsiz durumda olmanız gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylardan, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve İŞKUR’a kayıtlı olmaları şartı aranmaktadır.

Açık öğretim öğrencileri hariç olmak üzere, diğer düzeylerde örgün olarak öğrenim gören öğrenciler bu programlardan yararlanamayacaklardır.

Başvuracak adayların hane geliri 17 bin TL’nin üzerinde olmamalıdır.

Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olan ve kurum tarafından gerçekleştirilecek olan arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan adaylar arasından alım yapılacaktır.

Emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığından faydalanan, emekli olmayan ve emekliliğe hak kazanmayan adayların başvuruları değerlendirme aşamasında tabi tutulacaktır.

Güncel İŞKUR İş İlanları

315191 TYP iş ilan numarası ile Kayseri Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, 14 personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi: 12 Ekim 2023.

315177 TYP iş ilan numarası ile Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğü, 25 kamu personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi: 13 Ekim 2023.

315183 TYP iş ilan numarası ile Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü, 9 devlet personeli alımı yapacak. Son başvuru tarihi: 13 Ekim 2023.

TYP Personel Alımı Başvuru Şekli ve Detayları

Yukarıda belirtilen İŞKUR iş ilanlarına başvurular şu an itibariyle başlamış olup, son başvuru tarihleri açıklanmıştır. Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube üzerinden ilan numaralarıyla birlikte online olarak gerçekleştirmelidirler.

İşkur İlanları: İçişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 48 Personel Alımı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.