EkonomiGenelTürkiye

Jessica Aidi Verratti: Marco Verratti’nin Eşi ve Kimdir?

Galatasaray Transfer Harekâtı Devam Ediyor: Marco Verratti’nin Eşi Jessica Aidi Kimdir?

Jessica Aidi Verratti Kimdir?

Galatasaray, bu sezon kadrosuna kattığı isimler ve gösterdiği performansla rakiplerine gözdağı veren ve şampiyonluk yarışında iddialı olan bir ekiptir. Trabzonspor’u 2-0 yenerek ilk galibiyetini alan Galatasaray, transfer harekatını sürdürerek yeni isimleri takıma dahil etme çabasını sürdürmektedir. Bu isimlerden biri olarak PSG’de forma giyen Marco Verratti öne çıkmaktadır. Marco Verratti hakkında araştırma yapanlar, eşi Jessica Aidi Verratti hakkında da bilgi edinmek istemektedirler. Eşi Jessica Aidi Verratti günümüzde en çok aranan isimlerden biri haline gelmiştir. Peki, Marco Verratti’nin eşi Jessica Aidi Verratti kimdir?

Jessica Aidi Verratti, PSG oyuncusu Marco Verratti ile ilişkisi kamuoyuna Paris Moda Haftası’nda birlikte göründüklerinde duyurulmuştur. Marco’nun hayatına devam etmesi ve yeni bir aşk bulması çok uzun sürmemiştir. Marco Verratti, 2021 yılında Jessica’ya oldukça romantik bir teklifte bulunmuştur. İkili, Eylül 2021’de takım arkadaşlarının da katıldığı gösterişli bir düğün töreniyle evlenmiştir. Jessica Aidi aynı zamanda ünlü bir modeldir. Marco Verratti ile ilişkiye başladıktan sonra futbol dünyasında ün kazanmıştır. Önceden Laurent ile ilişkisi bulunan Jessica, modellik kariyeri ve moda defileleri nedeniyle ayrılmıştır. Jessica Aidi, 11 Temmuz 1991 tarihinde doğmuştur, bu da onun 2023 yılı itibarıyla 32 yaşında olduğu anlamına gelmektedir. Jessica, Marco Verratti’den bir yaş büyüktür ve Fas kökenli olduğu düşünülmektedir. Ebeveynleri, 30 yılı aşkın bir süredir evli bir çifttir.

Jessica Aidi Verratti Instagram Hesabı

Başarılı model Jessica Aidi, sosyal medyada da adından sıkça söz ettirmektedir. Kendisinin takipçi sayısı oldukça popülerdir. Şu anda 615 bin kişi tarafından takip edilmektedir ve takip ettiği 831 profil bulunmaktadır. Jessica Aidi’nin fotoğraflarına @jessicaaidi adresinden ulaşabilirsiniz.

Jessica Aidi Verratti: Marco Verratti'nin Eşi ve Kimdir?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.