EkonomiGenelTürkiye

Doğuş Otomotiv, Çalışanlarına Unutulmaz Bir Sürpriz Yaptı: 25 Maaş İkramiye!

DOĞUŞ OTOMOTİV, 25 MAAŞ İKRAMİYESİ İLE ÇALIŞANLARI ŞAŞIRTTI

Yüce Otomotiv ile başlamıştı!

Pandemi sürecinde özel sektörde çalışanlara verilen en önemli destek Yüce Otomotiv’den gelmişti. Yüce Otomotiv, tüm çalışanlarına büyük bir ses getiren 25 maaş ikramiye ödemesi yaparak büyük takdir kazanmıştı. Yüce Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 25 maaş ikramiye ödemesiyle kamuoyunda büyük bir alkış almıştı. Şimdi ise Doğuş Otomotiv’in de aynı uygulamayı yaptığı açıklandı.

Doğuş Otomotiv’den çalışanlarına 25 maaş ikramiye!

Doğuş Otomotiv de çalışanlarına büyük bir sürpriz yaparak 25 maaş tutarında ikramiye ödemesi yaptı. Konuyla ilgili Doğuş Otomotiv yetkilileri, “Biz çalışanlarımız sayesinde varız. Onlar için her zaman yanlarında olacağız. 25 maaş tutarındaki ikramiye, çalışanlarımızın hak ettiği bir ödül.” şeklinde açıklama yaptılar.

Çalışanlar gözlerine inanamadı!

Doğuş Otomotiv çalışanları, hesaplarında birden yüklü bir ödeme görünce gözlerine inanamadılar. Olayın gerçek olduğunu öğrenen çalışanlar büyük bir mutluluk yaşadılar. Çalışanların Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’e teşekkür ettikleri bildirildi.

Doğuş Otomotiv bünyesinde, dünyanın önde gelen otomobil markalarının temsilciliğini yapıyor. Volkswagen, Skoda ve Seat gibi markalar, Doğuş Otomotiv çatısı altında yer alıyor. Ayrıca Doğuş Grubu, inşaat, gayrimenkul, eğlence, e-ticaret, medya, turizm ve enerji gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor.

Doğuş Otomotiv, Çalışanlarına Unutulmaz Bir Sürpriz Yaptı: 25 Maaş İkramiye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.