EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA’dan Emeklilere Özel Promosyon: 18.500 TL!

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI GÜNCELLEMESİ!

Garanti BBVA Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası Hakkında

Türkiye’de birçok emekli, emekli maaş promosyonları ile yaşadıkları geçim sıkıntısını hafifletmeyi hedeflemektedir. Bankaların sunduğu bu kampanyalar sayesinde emekliler nakit ödemeler almaktadır. Bu ödemeler bankalar tarafından emekli müşterilerini çekmek için sağlanan karşılıksız ödemelerdir. Emekliler maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak için maaşlarını bir bankaya taşımaktadır.

Garanti BBVA Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası Güncellemesi

Garanti BBVA, emekli maaş promosyonu kampanyasında güncelleme yaptığını duyurdu. Emekliler, bu kampanya sayesinde maaş tutarlarına göre farklı ödemeler alabilmektedir. Bankalar bu kampanyaları düzenli olarak güncellemektedir. Garanti BBVA da Ekim ayının emekli maaş promosyonu kampanyasını güncelledi.

Garanti BBVA Ekim Ayı Emekli Maaş Promosyonu Ödemeleri

  • 3.500 TL’ye kadar olan emekli maaşlarına 4.500 TL ödeme yapılmaktadır.
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki emekli maaşlarına 5.250 TL ödeme yapılmaktadır.
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaki emekli maaşlarına 6.750 TL ödeme yapılmaktadır.
  • 10.000 TL ve üzeri emekli maaşlarına 7.500 TL ödeme yapılmaktadır.

Emeklilere Ek Promosyon Fırsatı

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşterilere Garanti BBVA tarafından ek promosyon imkanı sunulmaktadır. Bu ek promosyon ödemesi, maaşlara göre belirlenen bir şarta bağlı olarak uygulanmaktadır. Emekli müşteriler öncelikle maaş promosyonu kampanyasından faydalanmakta ve ardından Garanti BBVA kredi kartından 500 TL harcama yapmaktadır. Bu durumda 1.000 TL ek promosyon ödemesi alabilmektedirler.

Emeklilere Özel İmkanlar

Garanti BBVA emekli maaş müşterilerine özel avantajlar sunmaktadır. Emekli maaşlarını çekecekleri zaman, müşteriler limit aşım ücretiyle karşılaşmamaktadır. Tüm emekli maaşları, 20.000 TL’ye kadar olanlar, Garanti BBVA ATM’lerinden aynı anda çekilebilmekte ve ek bir ödeme yapılmasına gerek kalmamaktadır.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Emeklilere Garanti BBVA tarafından özel faizli ihtiyaç kredisi verilmektedir. Emekli müşteriler, talep etmeleri durumunda Garanti BBVA’dan 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. Bu kredi, maaş promosyonu ile birleştiğinde emeklilerin banka hesaplarına 18.500 TL tutarında ödeme yapılabilmektedir.

Garanti BBVA'dan Emeklilere Özel Promosyon: 18.500 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.