EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası’na Ait Hesapları Olanlar İçin Geceyarısı Sürprizi! Hemen Mobil Başvuru Yaparak 1.500 TL Geri Ödemesiz Hediye Kazanın!

Garanti Bankası Ağustos Ayı Kampanyası!

Garanti Bankası 1500 TL Hediye Kampanyası Detayları

Garanti Bankası, müşterilerinin tercih etmesini sağlayan birçok avantaj sunuyor. Banka, nakit paraya sıkışan müşterileri için promosyon ve özel kredi teklifleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca kredi kartı kullanıcılarına bonus kampanyalarıyla indirimli ve ücretsiz harcama imkanı sunuyor. Ağustos ayıyla birlikte Garanti Bankası, Vestel’e özel yeni bir kampanya başlattı. Müşterileri, mobil bankacılık üzerinden Vestel alışveriş kredisi kullandıklarında 1500 TL bonus kazanıyorlar. Bonus kazananlar, anlaşmalı tüm yerlerde indirim fırsatından yararlanabiliyorlar. Garanti BBVA mobil bankacılık işlemi gerçekleştiren kişiler, görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olma imkanına da sahip oluyor. Peki, kampanya koşulları nelerdir?

Kampanya Koşulları ve Süresi

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 1500 TL hediye bonus kampanyası 01.08.2023 ile 31.08.2023 tarihleri arasında Vestel mağazalarında Garanti BBVA alışveriş kredisi ile yapılan işlemlerde geçerlidir. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmayan kişiler, “müşteri olmak istiyorum” adımını kullanarak ilk defa Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanan ve Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan, aynı zamanda bu başvurusu onaylanan kişilere 1500 TL bonus verilecektir. Kazanılan bonuslar kampanyanın bitiminden hemen sonra, yani 18.09.2023 tarihinde aktif kredi ve sanalkart veya bonus kredi kartına yüklenecektir. Yüklenen hediyeler, bankadan internet bankacılığı veya bonusflaş üzerinden görüntülenebilecektir.

Garanti Bankası’nın bu kampanyasından faydalanabilmek için bonus kredi kartının 31 Ağustos tarihinden önce oluşturulmuş olması ve ilk alışverişin 14 Eylül 2023 tarihinden önce gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Kampanya dahilinde başvurulan Bonus Fleksi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Para kart sahipleri ise kampanyaya dahil edilmemektedir.

Garanti Bankası'na Ait Hesapları Olanlar İçin Geceyarısı Sürprizi! Hemen Mobil Başvuru Yaparak 1.500 TL Geri Ödemesiz Hediye Kazanın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.