EkonomiGenelTürkiye

Ekim Ayında Emeklilere 15.000 TL Ek Ödeme Yapılacak

**En Yüksek Emekli Promosyonunu Sunan Banka: Ziraat Bankası**

## Milyonlarca Emekli Vatandaşa Promosyon Ödemesi Yapılıyor!

Emekli vatandaşlar, yapılan son zamların yetersiz kalması nedeniyle maalesef maddi anlamda büyük bir sıkıntı çekmektedir. Bu durumda emekli vatandaşların son umudu bankalar tarafından sunulan promosyon kampanyaları olmaktadır. Son zamanlarda emekli promosyon ödemelerinde ciddi oranlarda zam yapılmıştır. Emekli bankaların sunduğu promosyon ödeme kampanyaları her geçen gün artmaktadır ve milyonlarca vatandaş en yüksek ödemeyi sunan bankayı aramaktadır. İşte emekli promosyonu sunan banka ile ilgili ek ödeme şartları ve detayları…

## Ziraat Bankası’ndan Emekliye Yönelik Yeni Kampanya

Emekliye promosyon ödemesi sunan bankalar arasında kamu bankaları da bulunmaktadır. Ziraat Bankası, 3 yıllığına emekli maaşını taahhüt edenlere özel ek ödeme fırsatı sunmaktadır. Ayrıca Ziraat Bankası, emekliye yönelik düşük faizli kredi kampanyası da sunmaktadır. Bu sayede fırsattan yararlanan emekliler ciddi bir kazanç elde etme imkanına sahiptir.

Ziraat Bankası’nın sunduğu yeni emekli promosyonu kampanyası, maaş aralığına göre verilmektedir. En düşük maaştan en yüksek maaşa kadar kademeli olarak artan promosyon ödemeleri 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik Ziraat Bankası, bu kampanyaya ek olarak emekli müşterilerine düşük faizli emekli kredisi imkanı da tanımaktadır.

## Ödemeler En Az 15.500 TL’den Başlayacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emekli maaşını 3 yıl boyunca taşımaya taahhüt eden emekli vatandaşlar için en az 15.500 TL’den başlayan ödeme imkanı sunmaktadır. Ziraat Bankası’nın hem promosyon hem de düşük faizli emekli kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını taşıması gerekmektedir. Maaş taşıma başvuruları Ziraat Bankası şubeleri veya dijital bankacılık aracılığıyla yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası’nın sunduğu yeni kampanyayı değerlendirmek isteyen emekli vatandaşlar, 30 Eylül 2023 tarihine kadar işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru işlemlerini tamamlayan emekli vatandaşlar, sadece 3 gün içinde ödeme alma şansına sahip olabilecektir.

Ekim Ayında Emeklilere 15.000 TL Ek Ödeme Yapılacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.