EkonomiGenelTürkiye

Kamu Büyükşehir Belediyesi İşe Alımı 168 Kamu Personeli

Meslekler Kamu Personel Alımı İş İlanları

Yüksek Kaliteli İş Fırsatları – Mersin Büyükşehir Belediyesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi son güncel ilanıyla dikkat çekiyor. Belediyenin 168 kamu personeli alımı yapacağı duyuruldu. İş ilanı kapsamında 1 Traktör Şoförü, 1 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 1 Gemici, 2 Harita Teknikeri, 130 Beden İşçisi, 1 Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri, 3 Çevre Mühendisi, 2 Gemi Güverte Kaptanı, 1 Makine Teknikeri, 12 Şoför Yük Taşıma ve 14 İş Makinası Operatörü pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır.

Meslekler Personel Alımı Başvuru Koşulları

Şoför Alımı: Şoför alımı için adayların minimum ilköğretim diplomasına sahip olmaları, SRC 3 ya da SRC 4 belgelerine sahip olmaları ve E sürücü kimlik kartı olmaları gerekmektedir.

Beden İşçisi Alımı: Beden işçisi alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları, el ve kürek arabası işlerini yapabilmeleri ve 35 yaş altında olmaları şartları aranmaktadır.

Makine Teknikleri Alımı: Makine Teknikleri alımı için adayların makine teknikerliği ön lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Gemi Güverte Kaptanı Alımı: Gemi Güverte Kaptanı alımı için adayların minimum lise mezunu olmaları ve gemi yaklaştırma, ayrılma, manevra yapabilme becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri Alımı: Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri alımı için adayların herhangi bir üniversitenin ön lisans Bilgisayar Teknolojileri bölümünden belgeye sahip olmaları gerekmektedir.

Gemici Alımı: Gemici alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları ve Bakanlık tarafından verilen Gemi Adamı cüzdanına sahip olmaları gerekmektedir.

Harita Teknikeri Alımı: Harita Teknikeri alımı için adayların üniversitelerin harita teknikerliği ön lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

İş Makina Operatörü Alımı: İş Makina Operatörü alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Çevre Mühendisi Alımı: Çevre Mühendisi alımı için adayların üniversitelerin çevre mühendisi bölümünden diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

İnşaat Teknolojisi Teknikeri Alımı: İnşaat Teknolojisi Teknikeri alımı için adayların üniversitenin inşaat teknolojisi teknikerliği bölümünde ön lisans olarak eğitim almış olmaları gerekmektedir.

Traktör Şoförü Alımı: Traktör Şoförü alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına ve B veya F sürücü kimlik kartına sahip olmaları gerekmektedir.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi:

Mersin iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edilecektir. Başvurular, 25 Eylül 2023 tarihine kadar şahsen yapılmalıdır.

Kamu Büyükşehir Belediyesi İşe Alımı 168 Kamu Personeli

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.