EkonomiGenelTürkiye

Öğrenci ve Kırtasiyeci Esnafına Tam Destek

Başkent Kart ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Kırtasiye Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kart ile kırtasiye desteği sağladığı belirtiliyor. Kırtasiye malzemelerindeki son zamlar, özellikle maddi gücü kısıtlı olan aileleri zor durumda bırakıyor. Bu nedenle, Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için Başkent Kart hesaplarına sadece maddi durumu yetersiz ve okula giden çocuğu olan ailelere nakdi kırtasiye yardımı yapacak. Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama, okullar açılmadan önce kartlara nakdi yükleme yapılacak.

Yaklaşık 500 TL’lik Nakdi Yardım

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent Kartlara eklenecek olan miktar, öğrenci başına yaklaşık 500 TL olacak ve 250 binden fazla öğrencinin bu destekten faydalanması bekleniyor.

Sadece Odamız Üyesi Kırtasiyecilerde Geçerli

Başkent Kart ile yapılan kırtasiye yardımı, sadece odamız üyesi kırtasiyecilerde geçerli olacak. Bu uygulama, odamıza üye kırtasiyecilerimize yönelik bir destek niteliği taşıyor. Zincir marketlerde geçerli olmayacak olan bu nakdi yardım, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kartlara yükleme yapılan ailelere iletilirken, öğrencilerimizin kırtasiye alışverişlerini odamız üyesi kırtasiyecilerden yapmaları gerekiyor.

Teşekkürler Başkan Yavaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a, bu anlamlı kırtasiye yardımı ve odamız üyesi kırtasiyecilerin işlerine destek olması nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Öğrenci ve Kırtasiyeci Esnafına Tam Destek

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.