EkonomiGenelTürkiye

“Çocuğu Okula Giden Ailelere Vakıfbank’tan 400 TL Destek Müjdesi”

400 TL Destek Müjdesi! Vakıfbank’tan Okula Giden Ailelere

Eylül ayıyla birlikte milyonlarca öğrenci okullarına başlarken, üniversite öğrencileri için ders zili Ekim ayında çalmıştı. Ancak, okul telaşıyla birlikte velilerin cepleri de yanmıştı. Yükselen fiyatlar ve artan harcamalar velileri zor durumda bırakmıştı. Kırtasiye yardımları, burslar ve destek ödemeleri yakından takip edilirken, Vakıfbank’tan bir destek haberi geldi. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, karttan harcama yapan velilere 400 TL destek ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Detaylar:

Vakıfbank, eğitim kurumları üzerinden harcama yapan velilere 400 TL Worldpuan ödemesiyle destek sağlayacak. Destek ödemelerine ilişkin detaylar aşağıda yer almaktadır:

– Vakıfbank Worldcard ile 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında eğitim kurumlarında yapılacak tek seferde 20.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, 50.000 TL ve üzeri harcamaya ise 400 TL Worldpuan hediye edilecektir.

– Alışverişler WORLD POS’larından yapılmalıdır. Peşin ve taksitli alışverişlerde, kampanyaya uygun olarak yapılan ilk harcama üzerinden Worldpuan kazanılmaktadır.

– Kampanya müşteri bazında geçerli olup, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri en fazla 400 TL Worldpuan kazanabilir.

– Kampanyaya katılmak için Vakıfbank kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”SINIF” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” aracılığıyla katılım sağlayabilirsiniz.

– Katılım için gönderilen kısa mesaj, tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

– Kampanya katılımı 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilir.

Kampanyaya katılarak kazanılan para puanlar, 3 Kasım 2023 tarihine kadar hesaplara yatırılacak. Para puanlarının son harcama tarihi ise 4 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.