EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan 500 TL Para İadesi İçin Bekleniyorsunuz!

Binlerce kişi almayı unuttu! Halkbank duyurdu 500 TL para iadesi için bekleniyorsunuz – Halk Bankası, devlet bankaları arasında yer almasıyla birlikte, müşterilerine 500 TL para iadesi için başvuruda bulunmaları konusunda son dakika bir duyuru yapmıştır.

Halkbank’ın yaptığı hatırlatma sonucunda, binlerce kişinin başvuru ücretlerini geri iade almadıkları ortaya çıkmıştır. Tüm dünyada pandemi sonrasında konut fiyatlarında büyük bir artış yaşandığı bilinmektedir ve küresel piyasalarda konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olmuştur. Bu durum, hem satılık hem de kiralık ev fiyatlarının yükselmesine neden olmuş ve TOKİ devreye girmiştir.

TOKİ BAŞVURUSU YAPANLARA SON DAKİKA UYARISI! 500 TL PARA İADESİ ALABİLİRSİNİZ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, 81 il genelinde 250 bin sosyal konut satışa sunulmuş ve bu konutlardan almak için 5 milyon kişi başvuru yapmıştır.

Rekor düzeyde başvuru alan bu projede, Eylül ayı itibariyle kura çekimi yapılmaya başlanmış ve hak sahipleri belirlenmiştir. TOKİ’den ev sahibi olmak için kurada adı çıkan kişiler için başvuru süreci devam ederken, kurada adı çıkmayan kişilere ise para iadesi yapılmıştır. Ancak, binlerce kişi, 500 TL para iadesi için başvuru yapmayı unutmuştur.

HALKBANK TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ PARASI İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

TOKİ konut projesi ve arsa projesi için başvuru yapmasına rağmen kurada adı çıkmayan kişilere para iadesi yapılmaktadır. Ancak, binlerce kişi, başvuru yapmadığı için parasını geri alamamıştır. Halkbank üzerinden başvuru yapan kişiler, para iadesi için resmi sitelerden ya da Halkbank şubelerinden başvuruda bulunabilirler.

Başvuru yapan kişiler, kendi isimlerine ait olan IBAN numarası üzerinden 500 TL’lik para iadesini aynı gün içinde alabileceklerdir.

Halkbank'tan 500 TL Para İadesi İçin Bekleniyorsunuz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.