EkonomiGenelTürkiye

Aydın Valiliği İŞKUR’dan 300 İşçi Alımı İlanını Yayınladı.

İŞKUR İşçi Alımı İş İlanları

İş İlanı Detayları

Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü, işçi alımı için İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) resmi internet sitesini kullanacak. İş ilanına göre, en az ilkokul mezunu adaylar alınacak. Ayrıca, TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında da işe alım yapılacak. Güncel bilgilere göre, Kamupersonelialim.com yazarları bu işçi alımı ilanının ayrıntılarını haberimizde sunmaktadır.

Müracaat Kriterleri

Bu ilan yayınlandığı tarih itibarıyla herhangi bir işte çalışmamış ve sigortalı olmamış olmanız gerekmektedir. Ayrıca, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almayan, emekli olmayan veya emeklilik hakkı kazanmayan adaylar tercih edilecektir.

Bu ilana sadece açık öğretim öğrencileri başvuramaz.

TYP programlarına sadece Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı sahibi adaylar başvurabilir.

Başvuru Süreci ve Tarihi

Aydın iş ilanları kategorisinde yer alan 314875 TYP iş ilanına başvurular valilik tarafından belirlenen tarihler arasında kabul edilmektedir. Başvurular 26 Eylül 2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi olarak 30 Eylül 2023 belirlenmiştir. Adaylar başvurularını belirtilen süre içinde yapmalıdır. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR Hizmet Merkezleri, İŞKUR e-Şube veya ALO 170 hattı üzerinden kabul edilecektir.

Personel Seçimi Kura ile Yapılacak

4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak kura çekimiyle işe alınacak personeller belirlenecektir. Kura sonucunda adı çıkan adaylar, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılacak mülakat sınavına katılacaktır. Mülakat sınavında başarılı olan adaylar işe alınma sürecine başlayacaktır.

Aydın Valiliği İŞKUR'dan 300 İşçi Alımı İlanını Yayınladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.