EkonomiGenelTürkiye

Emekliler heyecanla bekledi! Bakan Şimşek’ten müjdeli zam haberi son dakika açıklaması

Emeklilere Zam Açıklaması: Haber Başlığı

Milyonlarca Emeklinin Gözü Kulağı Bu Haberdeydi! Bakan Şimşek’ten Emekliye Son Dakika Zam Açıklaması Geldi

AK Parti 4. Olağan Kongresinde Yapılan Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşması yaparak, emeklilere beklenen zam haberi için önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağan Kongresinde emeklilere kabine toplantısı sonrası müjde vereceklerini ifade etmişti. Ancak, emeklilere müjde bekleyenler için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Her kesimden insanımıza verdiğimiz sözün takipçisi olduğunu belirtmek isterim. Enflasyonun halen yüksek oranda seyretmesi, çabalarımızı sekteye uğratmaktadır. Özellikle emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyorum. Bu konuda bakanlarımıza gerekli çalışmaları yapmaları talimatını vermiştim. Emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapmayı kararlaştırdık. Emekli olan ve çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu kapsamın dışında bırakıyoruz” dedi.

Kasım Ayında Ödeme Yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kasım ayının ilk haftası içerisinde bu ödemeyi yapacağız. Bu karar, 12 milyon emekliyi doğrudan etkileyecek. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Emekliye Zam İçin Yeni Açıklama: Bakan Mehmet Şimşek’ten Son Dakika Zam Açıklaması

Bakan Mehmet Şimşek de yaptığı açıklamada, “Emeklilerimiz, memurlarımız, işçilerimiz ve bütün çalışanlarımız için sözümüz var, enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzdeki dönemde emeklilerimizi önceliklendireceğiz” dedi. Bütçenin sonuna kadar ikramiye ödemeleri için zorlandıklarını ifade eden Şimşek, emekli maaşı zammı için ise Ocak ayında tüm şartların yeniden gözden geçirileceğini belirtti.

İlgili Başlıklar:

– Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak? 29 Ekim İkramiye Tutarı Ne Kadar Oldu?
– Cumhuriyet İkramiyesinde Emeklilere Kötü Haber! Ertelendi
– Dul ve Yetimlere Emekli İkramiyesi Tutarı Ne Kadar Olacak?
– Emeklilere 25.000 TL Veriliyor! Ziraat Bankası’ndan Emekli Paketi Geldi

Bu açıklamalar ve kararlar, emeklileri doğrudan ilgilendirdiği için büyük önem taşımaktadır. Emeklilere yapılan zamlar ve ikramiyeler, emekli vatandaşların maddi durumlarını iyileştirmeyi hedeflemektedir. Konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve verilen kararlar göz önüne alındığında, emeklilere yönelik iyileştirmelerin devam edeceği anlaşılmaktadır.

Emekliler heyecanla bekledi! Bakan Şimşek'ten müjdeli zam haberi son dakika açıklaması

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.