EkonomiGenelTürkiye

Petrol Ofisi’nden İstanbul, Ankara ve İzmir’e benzin ve motorin fiyat güncellemesi!

Yakıt Fiyatları Yeniden Zamlandı: İstanbul, Ankara ve İzmir’de Fiyatlar Arttı

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

16 Ağustos’tan itibaren, Türkiye’de araç sahiplerinin yakıt maliyetleri bir kez daha arttı. Petrol Ofisi istasyonlarında uygulanan güncel fiyat tarifesine göre İstanbul Avrupa Yakası’nda benzin litre fiyatı 37,71 TL’ye yükseldi. Motorin litre fiyatı ise 38,34 TL olarak belirlendi. Anadolu Yakası’ndaki Petrol Ofisi istasyonlarında ise benzinin litre fiyatı 37,66 TL, motorin litre fiyatı ise 38,28 TL oldu.

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Yapılan zam Ankara’da da hissedildi. Petrol Ofisi istasyonlarında benzinin litre fiyatı 38,23 TL olarak belirlendi. Motorin litre fiyatı ise 38,83 TL oldu. İstanbul’a kıyasla Ankara’da akaryakıt fiyatları biraz daha yüksek.

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de faaliyet gösteren Petrol Ofisi istasyonlarında benzinin litre fiyatı 38,34 TL oldu. Motorin litre fiyatı ise 38,99 TL olarak belirlendi. İzmir’deki araç sahipleri bu fiyatlarla akaryakıt satın alabilecekler.

YENİ ZAM BEKLENTİSİ

Şu ana kadar resmi bir açıklama olmadığından yeni bir zam yapılıp yapılmayacağı kesin olarak bilinmemektedir. Bu hafta petrol fiyatlarında bir miktar gerileme oldu, ancak dolar kurunda hafif yükselişler meydana geldi. Benzin için ikinci bir zam olasılığı düşük görünüyor, fakat motorin fiyatlarına gelecek olan zam haberi hafta sonuna doğru fiyatlamalara bağlı olarak gelme olasılığı bulunuyor.

Petrol Ofisi'nden İstanbul, Ankara ve İzmir'e benzin ve motorin fiyat güncellemesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.