EkonomiGenelTürkiye

Mehmet Şimşek’in Körfez Ülkelerine Yatırım Çıkarması

YABANCI YATIRIMCILAR İÇİN TÜRKİYE’YE DAVETLER DEVAM EDİYOR

KÖRFEZ ÜLKELERİ PROJESİ

Türkiye’nin yabancı yatırımcılarını artırmak ve ülkeyi teşvik etmek için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bakan Şimşek, bu amaçla körfez ülkeleri programını başlattı ve program sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

KÖRFEZ TURU ÇALIŞMALARI

Bakan Şimşek, yatırım turları kapsamında çeşitli ülkelerde ziyaretler gerçekleştiriyor. Daha önce Fransa’da görüşmeler gerçekleştiren Şimşek, bu kez körfez ülkelerini ziyaret etti. Katar ve Suudi Arabistan’ı kapsayan turlarda Türkiye’ye yatırımcı kazandırmak için yoğun çaba sarf etti.

‘TÜRKİYE MERKEZİ’ PROJESİ DOHA’DA

Bakan Şimşek, gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaştı. Şimşek, Expo Doha 2023’te ‘Türkiye Merkezi’ni ziyaret ettiğini ve ‘Türkiye Merkezi’nin etkileyici bir proje olduğunu vurguladı.

Türkiye Merkezi projesi, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar ve Suudi Arabistan’ı kapsayacak şekilde planlanmıştır. Bu kapsamda ilk olarak Abu Dabi’de BAE Yatırım Bakanı Sn. Mohamed Hassan Al Suwaidi ile verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Ardından Katar’da Maliye Bakanı Sn. Ali ile görüşmeler yapıldı…

(ürün, hizmet veya proje hakkında daha fazla bilgi)

(ayrıntılar ve detaylar eklenebilir)

Mehmet Şimşek'in Körfez Ülkelerine Yatırım Çıkarması

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.