EkonomiGenelTürkiye

Acun Ilıcalı Survivor 2012 şampiyonuyla anlaştı, Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısını duyurdu!

Survivor All Star 2024’te Ekrana Gelecek: Bir Şampiyon ile Başlıyor

Survivor All Star yarışması, her sezonuyla büyük ilgi gören bir programdır. 2024 yılında da All Star bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen bu sezonun ilk yarışmacısı başarılı oyuncu Nihat Altınkaya olacak.

“O Bir Şampiyon”

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Nihat Altınkaya’nın fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da büyük başarılar diliyorum.”

Nihat Altınkaya Kimdir?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini ise Karabük’te tamamlamıştır. Lise döneminde Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki yıl boyunca profesyonel voleybol oynamıştır. Ancak 17 yaşında geçirdiği bir sakatlık sebebiyle voleybol kariyerine son vermek zorunda kalmış ve Ayvalık’ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmıştır. 2005 yılında Fear Factor programına katılan Altınkaya, maalesef ilk turda elenmiştir. Ancak 2012 yılında katıldığı Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında birinci olmayı başarmıştır. Bu başarısının ardından dizi sektöründe de yoluna devam etmiştir.

İstanbul’a taşındıktan sonra gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almaya başlamış ve Fenerbahçe Boks Kulübünde yer almıştır. Bir gün tesadüf eseri keşfedilen Nihat Altınkaya, önce modellik ardından da oyunculuk yapmaya başlamıştır. Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi başarılı eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almış olan ünlü oyuncu, birçok dizi projelerinde yer almıştır. Bunlar arasında Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu ve Teşkilat dizileri bulunmaktadır.

Acun Ilıcalı Survivor 2012 şampiyonuyla anlaştı, Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısını duyurdu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.