EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank, borcu olanlara özel: Borcunuzu ödeyin, 36 taksitle rahatlayın!

BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ İLE FINANSAL SORUNLARINIZDAN KURTULUN!

Borçlarınızı ödemekte büyük güçlük çektiğiniz zamanlarda, QNB Finansbank’ın özel bir kredi kampanyası ile sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Ekonomik koşulların zorlaştığı Türkiye’de, insanlar geçmiş borçlarını çevirirken büyük zorluklarla karşılaşıyorlar. Açıkların arttığı ve kredi borçlarının geri ödenmeme riskinin yükseldiği bir dönemde, QNB Finansbank bir çözüm sunuyor.

BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ NEDİR?

QNB Finansbank’ın başlattığı kredi kampanyası, farklı bankalardaki ihtiyaç kredisi borçlarının kapatılmasına imkan sağlıyor. Başvurduğunuzda, müşteriler QNB Finansbank’a, farklı bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borçlarını kapatmak istediklerini belirtiyorlar. QNB Finansbank ise bu kredi borcunun tamamen kapatılmasını sağlıyor ve yeni bir kredi hesabı açıyor. Böylece, sorunlu olabilecek kredi ödenmiş oluyor ve yeni bir taksitlendirme yapılıyor.

YAPILANDIRMA ETKİSİ

Borç transferi kredisi, farklı niteliklerde olsa da bir tür yapılandırma görevi görmektedir. Bu uygulama, süreci daha anlaşılır hale getirmektedir. Örnek olarak, herhangi bir bankadan 36 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi kullandığınızı varsayalım. 16 aylık vade süresinden sonra, kalan borcu transfer etmek istediğinizde, bu borç tek seferde kapatılmaktadır. Ardından, sıfırdan yeni bir kredi hesabı açılır ve müşteri tercihine göre 36 ay vadeli bir taksitlendirme yapılır. Bu şekilde, kalan borcu 36 aya yayarak, müşteri taksit tutarını da azaltmış olur. Ancak, kazanç ve kayıp, her iki kredinin faiziyle birlikte belirlenir. Yine de, sorun olabilecek bir kredi sorun olmaktan çıktığı için, bir miktar faiz maliyeti göze alınabilir.

50.000 TL BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ MALİYETİ

QNB Finansbank’ın örnek maliyet hesaplamasına göre, 36 ay vadeli 50.000 TL borç transferi kredisi kullanıldığında, aylık yüzde 2,59 oranında faiz uygulanır ve kredi taksiti 2.417 TL olur. 50.000 TL borç transferi kredisi için toplamda 87.023 TL geri ödeme yapmanız gerekmektedir.

QNB Finansbank’ın borç transferi kredisi, nakit olarak müşteriye ödenmez. Bu kredi direkt olarak diğer bankaya gönderilerek kredi borcu kapatılır. Kullanılan kredi tutarı müşterinin eline geçmez.

QNB Finansbank, borcu olanlara özel: Borcunuzu ödeyin, 36 taksitle rahatlayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.