EkonomiGenelTürkiye

“Düzce Üniversite Hastanesi Sağlık Teknikeri Alımı – Resmi Gazete İlanı”

Üniversite İş İlanları: Sağlık Teknikeri Alımı

Personel Alımı Başvuru Koşulları

Üniversite Rektörlüğü tarafından yayınlanmış olan güncel ilan kılavuzuna göre başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki koşulları sağlamaları gerekmektedir:

  • Anestezi veya anestezi teknikerliği bölümü mezunu olmak
  • Önlisans düzeyinde ÖSYM tarafından yapılan P-3 puan türünde en az 50 taban puan almış olmak
  • Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmak veya işin devamlılığını ve sürekliliğini kesintiye uğratmayacak bir durumda olmak
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum gösterebilmek ve akıl veya ruhsal problemleri olmamak

Sağlık Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Düzce Üniversite Hastanesi tarafından yapılan alım ilanına başvurular 12 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır ve son başvuru tarihi 26 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuruların kişisel olarak Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir. Başvuruların kişisel haricinde yapılması halinde kabul edilmeyecektir.

Yerleştirme işlemleri KPSS puanına göre sıralama yapılarak gerçekleştirilecektir. Eşitlik durumunda mezuniyet notu daha yüksek olan aday tercih edilecektir. Yerleşmeye hak kazanan adaylar Üniversitenin resmi internet sitesinden duyurulacaktır.

İşe kabul edilen adaylar, Personel Daire Başkanlığı tarafından istenilen belgeleri 7 gün içerisinde bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve hakları iptal edilecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.