EkonomiGenelTürkiye

TC Kimlik Numarası Son Hanesi 0-2-4-6-8 ile Bitenlere Müjde! 15 Eylül Sabahı 09.00’da Hesaplara 5.097 TL Yatacak

**Müjdeli Haber: Aile Destek Ödemeleri Artık IBAN Numaralarına Yatıyor**

Eylül Ödemeleri Hızla Yapılıyor!

Bakıma muhtaç ve yaşlılarla ilgilenen bireylere her ay sağlanan 5.097 TL tutarındaki aile destek ödemeleri artık IBAN numaralarına doğrudan yatırılmaktadır. Bu haberle birlikte, uzun süredir ödemelerini bekleyen vatandaşlarımıza müjdeli bir haber vermekten mutluluk duyuyoruz. Eğer siz de bu destek ödemelerini bekleyenler arasındaysanız, hemen e-devlet hesabınızı kontrol edin.

Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Ne Zaman Gerçekleştiriliyor?

Evde bakım maaşları, her ayın 15-31’i arasında ödenmektedir. Bu maaşa hak kazanan vatandaşlar, ödemelerini başvurudan itibaren 2 gün içerisinde hesaplarında görebilirler. Yaşlı maaşı ve aile destek ödemeleri için başvuru yapmak isteyenler ise bulundukları ilçenin Aile ve Sosyal Politikalar il ya da ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunabilirler.

Maaş Sorgulama İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Maaş ödemelerinin ne zaman gerçekleştirileceği konusunda merak eden vatandaşlar, aynı zamanda hangi platformdan sorgulayabileceklerini de merak etmektedirler. Evde bakım maaşınızı, TC kimlik numaranız ve şifrenizle birlikte, e-devlet üzerinden kolayca sorgulayabilirsiniz. Bu destek ödemeleri, sosyal devlet anlayışı doğrultusunda, vatandaşlarımıza sunulmaktadır.

TC Kimlik Numarası Son Hanesi 0-2-4-6-8 ile Bitenlere Müjde! 15 Eylül Sabahı 09.00'da Hesaplara 5.097 TL Yatacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.