EkonomiGenelTürkiye

Güncel Kredi Kampanyası: 150 bin TL borç KAPATMA Kredisi!

150 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Kampanyası Başladı!

ING Bank Borç Transferi Kapatma Kredisi Güncel Faiz Oranı Yüzde Kaç?

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Akbank Borç Kapatma Transferi Kredisi Başvuru Koşulları Nelerdir?

Ziraat Bankası ve Garanti BBVA Borç Kapatma Transferi Kredisi Başvuru Koşulları Neler?

Bankalar, borç kapatma kredisi kampanyalarıyla birbiri ardına açıklamalar yaparken, 150 bin TL borç kapatma kredisi çekmek isteyenlere yönelik olarak yeni ihtiyaç kredisi faiz oranları ve aylık taksit tutarlarını duyurdular.

ING Bank, Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olarak, “Borçlarınızın arasında sıkıştığınızda avantajlı faiz oranlarıyla ING yanınızda. Kredi borçlarını ING’ye taşıyanlar, %2,69’dan başlayan faiz oranıyla kredilere başvurarak farklı bankalardaki borçlarını kapatabilirler” açıklamasını yaparak güncel faiz oranının %2,69 olduğunu ilan etti. Kampanyadan yararlanan kişilere 12 aya kadar vadeli kredi, 15 bin 639 TL taksitle verilecek.

QNB Finansbank ise borç kapatma kredisi çekmek isteyenlere yönelik olarak aylık %1,99 faiz oranı uygulanan bir kredi paketi sunacak. 12 ay vadeli kredi çekenler, aylık 4.900 TL taksitle borçlarını ödeyebilecekler.

Akbank, “Borç Transferi Kredisi ile tüm bankalardaki ihtiyaç kredilerinizi tek çatı altında toplayabilir; cazip faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçeneğiyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz” açıklamasıyla borç kapatma kredisi çekmek isteyenlere 3 aya kadar erteleme seçeneği sunuyor. Faiz oranları ise kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru gibi faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir.

Ziraat Bankası, borç kapatma kredisi kampanyasını sonlandırırken Garanti BBVA, yüzde 3,40 faiz oranıyla borç kapatma kredisi sunacağını duyurdu. Banka, “Borç transferi kampanyası 3 ila 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Mevcut kredilerin vadesini uzatabilir ve aylık ödeme tutarlarını düşürerek bütçenizi rahatlatabilirsiniz” açıklamasıyla, 36 aya kadar vadeli borç kapatma kredisi verileceğini belirtti.

Güncel Kredi Kampanyası: 150 bin TL borç KAPATMA Kredisi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.